Amerikalı eski bir askeri yetkili, 60 yıl önce ABD’nin New Mexico eyaletindeki Roswell askeri üssü yakınlarına düşen cismin içinde uzaylı cesetleri de bulunan bir UFO olduğunu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiğini ölüm döşeğinde itiraf etti.
O dönemde üssün halkla ilişkiler subayı olan ve geçen yıl ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra açılmak üzere yazdığı mektupta, ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu "kazada" ele geçen dünya dışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti.
O zamanlar UFO iddialarını yalanlayan Haut, mektubunda üs komutanı Albay William Blanchard’ın kendisini 84. no’lu hangara götürdüğünü, 5 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde, yumurta şeklindeki metalik uzay mekiği ile 120 cm boyunda, büyük kafalı iki uzaylı cesetini gösterdiğini yazdı. Haut, yufka kadar ince olmasına rağmen demirden daha sert duran malzemenin dünya dışından geldiğine emin olduklarını söyledi.
Haut, mekikten elde edilen üstün teknoloji sayesinde gece görüş gözlükleri, lazer, entegre çip, casus uçak, Kevlar tipi kurşun geçirmez malzeme gibi ürünlerin geliştirildiğini iddia etti. Roswell UFO’suyla ilgili iddialar şimdiye kadar hep reddedilmişti
düşmesini bırak burda gördükleri yerde taşa tutuyorlar...hani gerçekten uzaylılar bi hata yapıp buraya düşse,ben bizim insanlara degil onlara acırım...
Sen öyle bir yaratık görsen kesinlikle kaçarsın...
Eskiden halkımız cahildi uzak yerlerde..Ama artık her evde televizyon var nerede ise..Her köyün kahvehanesinde gazeteler..O taşlama olayı eskiden olurdu şimdi olsa nasıl kaçarlar biliyor musn =
hatta daha çok gerçek olay var
alın size en korktuğum (tabi ufakkene)
amerikada (tam yerini bilmiorum unuttum) bir evden genç bir kızın odasının camından geç saatlerde "tık tık tık" sesler geliyormus tabe kız korkmus ama yeni ayrıldıgı erkek ark.nın yaptıgnı dusunuomus bunu babasına solemıs ve babası kızın odasına camı gorecek şekilde kamera yerleştirmiş.
meğersem o "tık tık tık" sesleri bir uzaylıdan geliyormus