KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 01.02.08, 20:33
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.629 kez teşekkür edildi
Standart Öcalan'a "Bilge insan" benzetmesi

Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarafında Diyarbakır'da düzenlenen "3. Ekoloji ve Yerel Yönetimler" konferasında konuşan eski Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş, PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ı kast ederek" Yeni bir insan yaratmaya çalışan bilge insandan ilham almıştık. Onun önemli görüş ve düşünceleri, gelişebilecek bedellerin hepsini göze almıştık. Demokrasi bedelsiz olamazdı. Hiç kimse ilham aldığımız yoldan bizi geri döndüremez"dedi.

Yerel seçimlerin startını veren Demokratik Toplum Partisi (DTP) Diyarbakır'da düzenlediği "3. Ekoloji ve Yerel Yönetimler" konferası devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda yapılan konferansa DTP Diyarbakır milletvekilleri, DTP'li Belediye Başkanları, eski DEP milletvekilleri, DTP İl Başkanları, 302 delege ile parti PM üyeleri katıldı. Belediye hizmetlerinde çok dilliği savunduğu için İçişleri Bakanlığı tarafında görevden uzaklaştırılan eski Diyarbakır Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş konferansa damgasını vurdu.

Teşekkür konuşması için kürsüye çıkan Demirbaş, İmralı cezaevinde ömür boyu hüküm yiyen PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ı kast ederek, şunları söyledi " Yeni bir insanı yaratmaya çalışan bilge insandan ilham almıştık ve onun önemli görüş ve düşünceleri doğrultusunda gelişe bilecek bedellerin hepsini göze almıştık. Çünkü hiç bir demokrasi hiç bir güzellik bedelsiz olamazdı ve biz buraya özgürlükler adına ödenen bedeller için uğruna geldik. Bu mevkileri yeni mevkilerle yeni karlarla taşlandırmak için gerekirse daha bedeller ödeyeceğiz. Ama herkes şunu bilsin kendilerine demokrasi isteyenler halklarımıza diktatörlüğü reva görüyor. Evet seçim yapmaya korkuyorlar. Bizim özgürlüklerimiz görmeye korkuyorlar. Çünkü onların demokrasisi sadece kendilerinedir. Hiç kimse ilham aldığımız yoldan bizi geri döndüremez" Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarafında Diyarbakır'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Tiyatro salonunda düzenlenen "3. Ekoloji ve Yerel Yönetimler" konferası basına kapalı olarak 3 gün süreceği öğrenildi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 01.02.08, 20:35
karabey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 28.08.07
- 34
Mesajlar: 1.177
Teşekkürler: 0
Üyeye 82 kez teşekkür edildi
Standart

paylaşımın için sağol
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006