KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 10.04.10, 17:06
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Çarşafla 4. kattan inmeye kalkan hamile yaralandı

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

A.A 10 Nisan 2010

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 7 aylık hamile bir kadın 4 kattaki evinin balkonundan birbirine bağlayarak sarkıttığı çarşaflarla aşağı inmek isterken düşerek yaralandı. Evden neden kaçmak istediğini hatırlamadığını söyleyen kadının ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Ş.A. (19), henüz belirlenemeyen bir nedenle birbirine düğümleyerek balkon demirlerine bağladığı çarşaflarla evden kaçmak istedi. Balkondan sarkıttığı çarşaflarla aşağıya inmeye çalışan Ş.A, toprak zemine düştü.
Genç kadının çığlıkları üzerine aşağı inen komşuları polise ve Hızır Acil Servisi'nee haber verdi.

Ş.A, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 7 aylık hamile olduğu öğrenilen genç kadının ilk muayenesinde kendisinin ve bebeğin durumunun iyi olduğu kaydedildi. Ş.A, daha sonra Korucuk Kampüsüne sevk edilerek müşahede altına alındı.
Ş.A'nın polise verdiği ifadede evden neden kaçmak istediğini hatırlamadığını söylediği belirtildi.

Genç kadının komşularından biri, gazetecilere yaptığı açıklamada olay sırasında mutfakta oturduğunu belirterek, “Bir ses duyduk. Camı açtığımda
üst kat komşumuz bize seslendi, biz de aşağıya indik. Bayanı gördük, kafası yarılmıştı. 7 aylık hamile olduğunu söyledi. Sağlık ekiplerine ve polise haber verdik. Polisler kadının kocasını götürdü. Gördüğümüzde kadın evimizin kapısının önündeydi. Olayın nasıl gerçekleştiğini bilmiyorum. Balkondaki çarşafları birbirine bağlamış' diye konuştu.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan koca R.A'nın evde uyuduğunu ve eşinin neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini söylediği öğrenildi.
Sakarya İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, çarpma sonucu kafasından yaralanan Ş.A'nın beyin cerrahi ve kadın doğum uzmanlarınca muayene edildiğini, bebeğin ve kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu, birkaç gün müşahede altında tutulacağını söyledi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006