KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 01.04.10, 14:10
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni İzmir'de intihar patlaması

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Turaç TOP/İZMİR, (DHA) 1 Nisan 2010

İZMİR kent merkezi ve ilçelerinde, 24 saat içinde yaşanan 5 ayrı intihar, şok etkisi yarattı.

Yaşı ne olursa olsun insanların, kiminin ailevi, kiminin ekonomik, kiminin de psikolojik nedenlerden canlarına kıyması, “Ne oluyor bize” dedirtti. Psikiyatrist Prof. Dr. Ahmet Çelikkol, “Ülkemizde son zamanlarda çeşitli krizler var. Olaylar, ruhsal bozukluk gibi görünse de çoğu bir çıkmazın sonucu” dedi.

İzmir'de 24 saat içinde peşpeşe gelen intiharlardan ilki, geçen salı günü Balçova İlçesi'nde meydana geldi. Lise öğrencisi 17 yaşındaki Şahin Y., düşük not aldığı tarih dersi öğretmeniyle tartıştıktan sonra 10'uncu kattaki evlerinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.
Y.'nin ardından ikinci acı haber ise Altındağ Semtinden geldi.

Bir ekmek fırınında çalışan hamur ustası, evli 45 yaşındaki Fevzi Ö., işyerinde av tüfeğiyle kalbine ateş ederek canına kıydı. Karşıyaka İlçesi'nde ise, borçlarından dolayı psikolojik bunalıma giren, çay ocağı çalışanı 30 yaşındaki Mehmet Salih Y., elektrik kablosuyla kendisini asansör odasına asarak intihar etti. Sabah bu olayla sarsılan aynı ilçede akşam da, bir süredir psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen 58 yaşındaki Faruk K., bunalıma girip başına av tüfeğiyle ateş ederek yaşamına son verdi. Son intihar olayı ise, Ödemiş İlçesi'nde meydana geldi. Yem bayisinin sahibi 54 yaşındaki Reşat E., önce başına bir poşet geçirdi, ardından piknik tüpe bağladığı hortumla gazı poşetin içine doldurdu. Baygın halde bulunan E., kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi'nde öldü.

ÇEŞİTLİ KRİZLER VAR

Beş kişinin, farklı yaşam öykülerinin sonunda yaşamlarına son vermesi, son günlerde yaşanan çeşitli sıkıntıların boyutlarını da gözler önüne serdi. Canlarına kıyanlardan bazıları ailevi, bazıları ekonomik sorunların, bazıları da son yaşadıkları olayların etkisinde kalarak en acı kararlarını verdi. Psikiyatrist Prof. Dr. Ahmet Çelikkol, “Ülkemizde son zamanlarda çeşitli krizler var. Olumsuz gelişmelerle hayatlar alt üst oldu. Olaylar, ruhsal bozukluk gibi görünse de çoğu bir çıkmazın sonucu” diye konuştu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 01.04.10, 14:22
ByDewz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 23.08.09
Erkek - 30
Mesajlar: 8.079
Teşekkürler: 178
Üyeye 271 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İzmir'de intihar patlaması

1 günde beş insan neden ölmek istesinki.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006