KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 31.03.10, 17:21
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Oğlum da feda olsun

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

DHA 31 Mart 2010

PKK’nın yerleştirdiği mayın Çukurca’nın Hantepe bölgesinde patladı, 3 uzman çavuş şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı.

Şehit Sağır’ın şahadetinden 1 gün önce doğan, yüzünü göremediği oğluna “Timuçin” adını verdi. Şehidin babası olan ilköğretim okulu müdürü Zekeriya Sağır, “Vatan sağolsun” dedi.

HAKKÂRİ’nin Çukurca İlçesi Hantepe bölgesinde önceki gece sürdürülen arazi arama faaliyeti sırasında PKK’lı teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu uzman çavuşlar Mehmet Kaya Çelik (24-Elazığ), Nuri Aydın Sağır (24-Kayseri) ile Fatih Aydoğdu (30-Kırıkkale) şehit oldu. Uzman çavuşlar Salih Önsal ile Arif Kılıç hafif yaralandı. Yaralı askerler Hakkâri Asker Hastanesi’nde tedaviye alındı. Şehit Sağır’ın Kayseri’deki baba evi yasa boğuldu. İlköğretim okulu müdürü olan baba Zekeriya Sağır, “42 yıldır bu vatana hizmet ediyorum. Oğlum da bu uğurda şehit oldu. Vatan sağolsun” dedi.
Adını Timuçin koydu
Şehit Sağır’ın bir gün önce bebeği dünyaya geldi. Havva Sağır (24) acı haberi doğum için geldiği Sivas’taki lohusa yatağında aldı. İki günlük oğlu Timuçin’i kucağından bırakmayan Havva Sağır, “Timuçin’in doğdu, gel artık yavrun doğdu. Doğum izni olmaz mı? Bebeğini bile göremedi. Askerlerimizi sırayla götürüyorlar” diyerek ağladı. Yakınları, Havva Sağır’ın doğumdan sonra eşini arayarak müjdeyi verdiğini, bebeğin adını da babasının koyduğunu söylediler.
Eşi de Çukurca’daydı
Şehit Mehmet Kaya Çelik’in eşi Serpil Çelik ile 3 yıl önce evlendiği ve halen Çukurca’da bulunan eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çiftçilik yapan şehit babası Mehmet Dursun Çelik, “Acımız büyük vatan sağolsun” dedi.
Şehit Uzman Çavuş Fatih Aydoğdu’nun annesi Serpil Aydoğdu fenalık geçirince eve gelen doktor tarafından sağlık kontrolüne alındı. Gözyaşları içinde “Vatan sağolsun” diyen baba Hilmi Aydoğdu, oğlu Fatih ile son kez 2 ay önce telefonla görüştüğünü söyledi. Aydoğdu, “10 gündür kendisine ulaşmak istedik, ancak bir türlü ulaşamadık. Oğlum telefonda bana ‘Baba ben iyiyim, merak etmeyin. Bugünlerde operasyon için dağa çıkacağız’ demişti. ‘Vatan sağolsun’ diyorum. Açılım yüzünden başımıza bunlar geliyor. Bu açılım nerden çıktı?” dedi.

Eşi hamile

Nuri Aydın Sağır’ın annesi Sebahat Sağır, oğlu ve gelininin fotoğraflarına bakıp ağıtlar yaktı. Şehit Mehmet Kaya Çelik’in eşi 3 aylık hamileydi. Çukurca’da 2 yıldır görev yapan 7 yıllık evli ve 5 yaşında Yaren adında kızı bulunan şehit Uzman Çavuş Fatih Aydoğdu’nun eşi Ümran Aydoğdu ise Bilecik Devlet Hastanesi’nde hemşire.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 31.03.10, 21:31
okyanuso1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 01.12.09
Erkek
Mesajlar: 2.209
Teşekkürler: 89
Üyeye 83 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Oğlum da feda olsun

konu hakkında bülent ersoy un söylediği güzel bir söz var onu görmenizi öneririm
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 31.03.10, 23:41
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Oğlum da feda olsun

Ne alakası var!! "Oğlum olsa askere göndermezdim" diye parça yapması mı? Yoksa "Herşey vatan içindir bilmemne..." diye bütün değerleri yok sayarak söylediği söz mü güzel?
Önce savunduğunuz insana, sonra da sözüne bakın!
Ama illaki o diyorsanız şu videoya bakın cevabı verilmiştir:
[YOUTUBE]IexQ_cZnENw[/YOUTUBE]
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006