KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 25.03.10, 15:49
HalloweeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
₪Maledictory Mask₪
 
Kaydolma: 15.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 20.595
Teşekkürler: 1.302
Üyeye 994 kez teşekkür edildi
Yeni Bu kez 'Kainat Güzeli'yle evleniyor

Miss World 1993 ikincisi Ruffa Gutierrez'den boşanan işadamı Yılmaz Bektaş, 2006 Kainat Güzeli Zuleyka Rivera Mendoza ile evleniyor. Nikâh 21 Haziran'da, Sardinya Adası'nda.

Fashion TV Türkiye'nin eski sahibi, inşaatçı Yılmaz Bektaş, 1993'teki Dünya Güzellik Yarışması'nda ikincilik tacını takan Filipinli Ruffa Gutierrez ile 2003'te nikâh masasına oturmuştu. Gutierrez ile beş yıl evli kalan Yılmaz, ikinci evliliğini de tescilli bir güzelle; 2006 Kainat Güzellik Yarışması'nda birinci olan Porto Rikolu Zuleyka Rivera Mendoza ile yapıyor. Çift, 21 Haziran'da Sardinya Adası'nda düzenlenecek görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girecek. Yatta başlayacak tören, adadaki bir sarayda devam edecek.

Bu ikinci evliliğim

Düğününe dünya jet-set'ini ve ünlü yıldızları da davet eden Bektaş, sanılanın aksine birçok kez evlenmediğini, bunun ikinci evliliği olacağını söyledi: "Zuleyka ile 2007'de tanıştık. Mutlu bir beraberliğimiz var. Birbirimize olan sevgimiz, bizi nikah masasına götürdü. Benim yedi-sekiz defa evlendiğim yazıldı ama bu benim ikinci evliliğim. İlk evliliğim beş yıl sürdü, bu evliliğimin hayat boyu sürmesini istiyorum. Bekarlığın sultanlık olduğuna inanmıyorum, çocuklarım ve eşimle kendime ait güzel bir hayatım olsun istiyorum. Müstakbel eşimin kalbi de kendisi kadar güzel. O da beni çok seviyor, önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelecek. Düğünümüzde Türk örf ve adetlerini de unutmayacağız, bu adetler benim için dünyanın öbür ucunda da olsam geçerlidir."

Düğün hediyesi TV kanalı

Bektaş Yılmaz, müstakbel eşi Zuleyka Rivera Mendoza'ya düğün hediyesi olarak televizyon kanalı aldığını açıkladı: "Zuleyka moda tutkunu. Onun için Fashion TV İspanya'yı satın aldım. Kanalın dijital ortamdaki yayını için de çalışmalarımız sürüyor."

Eski eşiFilipinli Ruffa GutierrezYeni eşi 2006 Kainat Güzeli
Zuleyka Rivera Mendoza

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006