KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 05.03.10, 14:49
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni CHP'de çarşaf depremi

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Çarşaf yırtma eylemini yaptıran Mersin CHP Kadın Kolları Başkanı Havva Ongunsel'in görevinden istifa etti.

Mersin'de, geçen çarşamba günü Hilafetin kaldırışının 86'ncı yıldönümünde gerçekleştirdikleri eylemde kara çarşaf yırttıkları için tepki alan, bu nedenle de disiplin kuruluna sevk edilen CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Havva Ongunsel ve 11 yönetim kurulu üyesi, topluca görevlerinden istifa etti. Ongunsel, telefonlara çıkmazken, AK Parti İl Başkanı Fatih Kısa da eylemin sorumlusunun CHP İl Başkanı Yılmaz Şanlı olduğunu savundu.

Çarşaflı eyleme gösterilen tepkiler sürerken, dün İl Disiplin Kurulu'na sevk edilen CHP Mersin İl Kadın Kolları üyeleri, bu sabah parti binasına gelerek imzalı istifa dilekçelerini yönetime sundu. Kadın Kolları Başkanı Havva Ongunsel ile Kadın Kolları Yönetimi'nde bulunan Hacer Eylen, Haniye Kınık, Meray Hakçıl, Nurgül Özkan, Asiye Şahin, Bircan Doğanay, Süheyla Turan, Meral Güralp, Ayten Özkan, Gülten Çavuş ve Hülya Acı'nın imzasını taşıyan dilekçede, şöyle denildi:

`3 Mart günü Atatürk Evi önünde `Hilafetin kaldırılmasının yıldönümü' ile ilgili basın açıklaması, İl Başkanlığı ve yönetimin bilgisi doğrultusunda kararlaştırılmış olup, İl Başkanlığı ve yönetim kurulu `Gerekli yasal izinlerin alındığını ve desteklerinin tam olduğunu' bildirerek, destek vermişlerdir. Ancak orada yapılan eylem, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde kara bulutların dolaştığı bugünlerde aydınlığın temsili amaçlanmıştır. Karanlığın en koyu olduğu an olarak siyah bulutların dağıtılması hedeflenmiştir. Ortaya çıkan çirkin sonuçlar, partimize zarar vereceğinden, parti disiplini bizim için ön planda bulunmaktadır. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın istifalarının kabulünü gerekli mercilere bildirmek üzere gönderilmesi hususunu saygılarımızla arz ederiz.'

Kadın Kolları yönetiminin istifa dilekçesini değerlendiren CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı ise "Dün zaten Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi disiplin kuruluna sevk edilmişti. Böylelikle başkan ve üyeler, görevlerinden zaten otomatik olarak düşmüştü. Bugün de usulen verilen istifa dilekçelerini kabul ettik. Disiplin Kurulu incelemesini sürdürüyor" dedi.(Vatan)
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 05.03.10, 17:30
Orangepuff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 05.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 15.128
Teşekkürler: 432
Üyeye 1.349 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: CHP'de çarşaf depremi

sen olmasan nerden öğreneceğiz bunları
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006