KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Haberler


Haberler - Tüm haberleri buradan okuyun


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 04.02.10, 01:11
ViCToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haber Müdürü
 
Kaydolma: 24.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.712
Teşekkürler: 83
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Yeni Sırlarını kaleme alacak

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Erdoğan: Söyleyecek daha çok şey var. Ama ülkem bunları kaldırmaz.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, Uluslar arası Stratejik Araştırmalar Kurumunda, “Değişen Dengeler ve Türkiye'nin Artan Önemi” konulu konferans verdi. Konuşmasının sonunda soruları yanıtlayan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’ın GATA’ya alınmamasıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Eşiyle birlikte 3 yıldır bu konuyu gündeme taşımadığını belirten Erdoğan, ‘Söyleyecek daha çok şey var. Ama ülkem bunları kaldırmaz. Bazı şeyleri söylemek zaman istiyor’ dedi. Erdooğan sözlerine şöyle devam etti:

"Türkiye’de muhalefet bu yaklaşımları benimsiyorsa. Bunlara bulaşmış olanlara avukatlık yapan siyaset varsa. Bu düşündürücüdür. Dün akşam yaşanan olayın farklı bir boyutu var. Bazı şeylerde dürüstlüğün gereğinden bahsediyoruz. Ben eşimin yaşadığı bir olaydan bahsettim.

Ben ve eşim 3 yıldır bu olayı gündeme taşımadık. Ben ülkemde gerilim istemiyorum. Sadece bu değil bir çok şey yaşadık. Ama bunları gereken yerlerle paylaştım. Yaşadıklarımı anlatırsam olmaz çünkü ülkem henüz kaldırmaz. Gerekirse belki siyaseti bıraktıktan sonra yaşadıklarımı kaleme almak suretiyle paylaşırım."
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006