Savaşın Çocukları | Private Peaceful | 2012 | BRRip XviD | TR Dublaj İndir
Tür : Dram
Yapım Yılı : 2012
Ülke : İngiltere
Yönetmen : Pat OConnor
Senarist : Michael Morpurgo , Simon Reade
Yapımcı : Guy de Beaujeu , Michael Morpurgo , Simon Reade , Mark Red , Rhys David Thomas
Süre :100 dk.
Oyuncular: George MacKay, Jack O'Connell, Richard Griffiths
Filmin Konusu:
Aynı kıza aşık olan iki kardeşin feodal ailelerinden gördükleri baskılar, savaşın korkunç tarafı ve cesaret ile korkaklığın bedeli anlatılıyor. Tommo ve Charlie kardeşlerin savaşın patlak verdiği 1909 ve 1916 yılları arasında yaşadıkları olaylar detaylı bir şekilde ele alınıyor. İkisi de aşık oldukları Molly’i geride bırakarak savaşa katılır. Genç adamlar gaz saldırılarını, Alman birlikleri ve yakın arkadaşlarının ölümünü atlatırlar. Atlatamadıkları tek şey, askeri yargı olur.
İMDB Bilgi:
FastSonic İndir
RedBunker İndir
Turbobit İndir
Güncel Tek Link Film Arşivim
Not: Filmler tanıtım amaçlı olup
enteresan19100@hotmail.com mail adresine telif hakkı ile ilgili göndereceğiniz maile istaneden filmlerin linkleri kaldırılır.
Cennet Projesi | The Lazarus Project | 2008 | BRRip XviD | TR Dublaj indir
Yapımı : 2008 - ABD
Tür : Dram , Gerilim
Süre: 100 Dak.
Yönetmen : John Glenn
Oyuncular : Paul Walker , Piper Perabo , Bob Gunton , Brooklynn Proulx , Linda Cardellini
Senaryo : Evan Astrowsky , John Glenn
Yapımcı : Bill Johnson , David Hoberman
Filmin Konusu:
Ben, eşi ve kızı ile birlikte mutluluk içinde yaşayan bir aile babasıdır. Günün birinde, hapisten çıkan kardeşi Ricky, onu altın tozlarının bulunduğu bir işyerini soymak için zorlar…
3 kişi soyacakları işyerine gider. Ben, altın tozlarını ararken, diğerleri güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirmeye uğraşır…
İMDB Bilgi:
Sinemalar Bilgi:
FastSonic İndir
RedBunker İndir
Turbobit İndir
Güncel Tek Link Film Arşivim
Not: Filmler tanıtım amaçlı olup
enteresan19100@hotmail.com mail adresine telif hakkı ile ilgili göndereceğiniz maile istaneden filmlerin linkleri kaldırılır.