Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 26.06.08, 23:57
CorLeone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
CorLeone
GodfatheR

Kaydolma: 29.11.07
Erkek
Teşekkürler: 23
Üyeye 154 kez teşekkür edildi

kutay_con demiş ki:
- vito corleone süper bir biçimde görüşlerini ifade etmiş...kendisine teşekkür ediyorum ve ayakta alkışlıyorum kendisini...

lütfen, bu görüşün aksini savunanlar kendilerini ifade etsinler.beni sitede bölücülükle suçlayanlar,kutuplaşmaya götürüyor siteyi diyen insanlar var...Rica ediyorum , görüşlerimizi ifade edelim

Ben teşekkür ederim Kutay amacımız herşeyden bihaber Türk halkımıızı bir nebze olsun aydınlatmak.Bugün türban türban diye sayıklayan din tüccarları,gündemi bunun gibi ipe sapa gelmez şeylerle meşgul ederken,ülkemizi emperyalistlere özellikle de en büyük emperyalist çocuk katili amerikaya peşkeş çekmektedir!Bizler,dünya tarihindeki emperyalistlere karşı en büyük zaferi elde etmiş,en büyük tokatı vurmuş Mustafa Kemal'in çocukları olarak,amerikan emperyalizminin,diğer emperyalist ülkelerin ve bu ülkelerin ülkemizdeki işbirlikçilerinin sonuna kadar karşısındayız!!!

Bu söylediklerimin aksini belirtemiyorlar Kutay kardeşim ben bu türbanı kullanarak uyutulan,gerçekten bihaber vatandaşlarımızdan tut da,bu işten nemalanan,rant sağlayan kişilere kadar herkese bu görüşlerimi belirttim!Hiçbiri cevap veremedi!Çünkü cevap verecek gerekçeleri ve yüzleri yok!Söylediklerime karşı olan,ben böyle düşünmüyorum şu konuda yanlışsın diyenler varsa da buyursun tartışalım!Tartışmadan asla zarar gelmez!!!

Eğer sana bu sitede bölücü diyenler,kutuplaşmaya sürüklüyor diyenler varsa onları esefle kınıyorum!Buyursunlar görüşlerini açıkça ifade etsinler!Kimmiş o babayiğitler görelim!Ben yazılarında asla kötü amaç görmedim!
Tekrar sesleniyorum tartışacak olan varsa buyursun saatlarce tartışmaya hazırım!!!