Bunlar uydurma deil hepsi gerçek....
CONVERSE KULLANIM KLAVUZU
Sıkan, acıtan, vuran ürünleri satın almayınız. Unutmayın, bir Converse sadece ayağınızı sıkabilir, canınızı sıkan mutlaka başka bir şeydir.
(Peki tatlım, kızma sen n'olur...)
* Kullanılmış ürünlerin değiştirilmeyeceğini unutmayınız. Sonuçta kendini kullanılmış hisseden bir ayakkabıyla kimse dolaşmak istemez...
(Hep derdim Converse'in bir ruhu var diye... İşte bu...)
* Romantik olacağım diye deniz kenarındaki yürüyüşlerinizi Converse'lerinizle yapmak renk solmasına neden olur...
(Ay sen pek bir nazlı olmuşsun be!..)
* Ürün fonksiyonu ve üretim amacı dışında kullanılmamalıdır. Converse'i yolda yürüyesiniz diye ürettik, spor yapasınız diye değil.
(Ama ben top oynadığımı bilirim bu ayakkabıyla... Ne yani üzerime doğru bir top geliyorsa ve uzaktan topu kaçmış çocuklar 'abi topu at' diyorsa, vuramaz mıyım topa?.. Hadi canım, bu kadar da hassas olma...)
* Yürürken düşmemeye, çarpmamaya dikkat ediniz. Alkollüyken giymeyiniz, ayrıca arka topuk kısımlarına basmayınız.
(Yürürken kim düşmek ister?.. Hepimiz dikkatliyiz bu konuda emin ol... Ama 'dur bira içmeden önce çıkarayım şunları' da olmaz ki... Ne oldu sana balım, sen böyle değildin... Hem bu topuğuna basmayınız, sadece Türkiye'de satılan ürünlerin kılavuzunda yazıyor sanırım...)
* İçi astarlı astarlı ve astarsız ayakkabılar hakiki deriden imal edildiği için sağlığınız bozabilecek kimyasal katkılar içermez. Yine de yenmemesi tavsiye olunur.
(Bu ne be?.. Ye ama, yemesen daha iyi olur da nedir?.. Kıtlık anında falan, çok zor durumdaysak hani yiyebiliyor muyuz?..)