Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 21.08.07, 20:52
KuTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KuTy
V.I.P.

Kaydolma: 03.09.06
Erkek
Teşekkürler: 18
Üyeye 29 kez teşekkür edildi
Yeni Erdoğan'ın Sözlerine Yazarlardan Tepkiler

Yılmaz Özdil

Ahmet Necdet Sezer'i yuhlamak,serbest...

Abdullah Gül'e itiraz etmek,vatana ihanet...

Böyle bundan sonra...

Tarikatlar iktidar

Laikler azınlık

Hem de anlaşılıyor ki,hakları Lozan tarafından korunmayan azınlık...

İşin kötü tarafı KKTC'ye de gidemeyiz artık,orası da gitti malum...

Cüneyt Ülsever

Başbakan olmakla padişah olmay ıkarıştırıyor sanırım.Bu ülkenin nasıl kendisi vatandaşı olunacağı ve vatandaşlıktan nasıl çıkılacağına hukuk karar verir.Kendisi değil.Başbakan bir kez daha hem özde hem sözde demokrat olmadığını göstermiştir.Zamanın da Süleyman Demirel rahmetli Özal'ı benimsememiş ve kabul etmemişti.Demek ki bu ülkenin bir cumhurbaşkanının da bu ülkedee vatandaşlık yapmasını da hoş görmemektir.Seçim hemen ardından bana oy vermeyenlerin sesine de kulak vereceğim sözü fos çıkmıştır.

Başbakan'a bir söz söylendiğinde hassasiyetle gazetelerimizi de Bekir Coşkun'a sahip çıkmaya davet ediyorum.Onların demokrasi anlayış da benim indim de böyle ölçülecektir.

Bekir Coşkun'a koruma verilmesi gerekir.Başbakan böyle bir çıkış yaptıktan sonra kendisini bilemz birisi "Bize de göbeğini kaşıyan adam demiştin" diye lüzümsuz bir şeye girişebilir.

Oktay Ekşi

Sayın Başbakan hiçbir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına böyle bir şey söyleme hakkına sahip değildir.Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve bu arada Bekir Coşkun da yeni cumhurbaşkanını isterse "Tanıyorum bağrıma basıyorum" der isterse "Ben o adamı tanımıyorum" türü bir söz söyler.

Buherkes gibi Bekir Coşkun'un da en tabii hakkıdır.Sayın Başbakan böyle bir değerlendirme nedeniyle bu kadar büyük bir tepki göstermeye hakkı olmadığını öğrendiği zaman demokratik sistemin başbakanı sıfatını da kazanabilir.

Yalçın Doğan

Seçimden önce bütün kampanyası sırasında ve seçim gecesi Tayyip Erdoğan herkesi kucaklayacağını söyledi.Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığını kabul etmeyenlere karşı gösterdiği bu tavır herkesi kendisine karşı nasıl kucaklayacağının ilk örneği oluyor.

Demokrasiye aykırı,kamu hukukun aykırı,oturduğu başbakanlık koltuğuna aykırı,bütün cumhuriyet dönemi tarihinde eleştirilere karşı vatandaşlıktan çıkma ve çıkarma önerisi ilk kez Tayyip Erdoğan'a nasip oldu.Halkın %47 si AKP'ye oy verdi.Yüzde 53'ü de buna akrşı oy kullandı.Bu aşağı-yukarı 18-19 milyon seçmen eder.Bu seçmenler kendilerine artık yeni bir vatandaşlık kimliği bulmak zorunda.Demek ki Erdoğan Türkiye'nin tamamının değil kendisine oy veren yüzde 47'nin Başbakan'ı.
Sponsor