Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 12.07.07, 21:01
cimcime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
cimcime
KeLBaYKuŞ

Kaydolma: 29.08.06
Kadın - 34
Teşekkürler: 0
Üyeye 42 kez teşekkür edildi
Standart 70'lik çiftçiye Arınç'tan azar

70'lik çiftçiye Arınç'tan azar

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Manisa'da konuşma yaptığı sırada sözünü kesen çitçileri "Terbiyesiz" diyerek azarladı.
Arınç, Sarıgöl ilçesine bağlı Bağlıca Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi hizmet binasının açılışında konuşurken Mehmet Boğa (70) "Çifçiyi öldürdünüz. Üzümün kilosu 40 Ykr'dan satıldı" diye bağırdı.
Boğa'ya sinirlenen Bülent Arınç, "Sağdan soldan laf atarsanız, hem kötü niyetli hem saygısız olursunuz. Söz alarak konuşabilirsiniz. Bir meclis başkanı konuşurken böyle terbiyesizlik olmaz" dedi.
Daha sonra Alaşehirliler'e seslenen Arınç, "23 Temmuz'da bizi unutursunuz" diyen çiftçi Yusuf Gençsoylu'ya da kızdı. Arınç, "Beğenirsin beğenmezsin. Kimsenin huzurunu kaçırma. Seni kim yolladı buraya terbiyesiz. Ben meclis başkanıyım. Bir insan konuşurken lafı kesilmez. İzin iste vereyim. Ben meclisi de böyle yönetiyorum. Baykal söz ister veririm. Ben siyasete başladığımda kısa donla gezenler şimdi laf atıyor" dedi.

İfade verdiler
Arınç'a nalbur Hüsnü Yağcı da tepki gösterdi. Arınç'ın konuşmasının ardından Gençsoylu ile Yağcı karakola götürülerek ifadeleri alındı. İki kişi de oylarını AKP'ye verdiklerini söyledi.
Sponsor