Konu
:
Pro Evolution Soccer (PES) 2011 FuLL indir | ISO | HotFile | RapidShare
Tekil Mesaj gösterimi
#
59
(
permalink
)
02.03.11, 22:26
hızlıcocuk61
Yavru Baykuş
Kaydolma: 02.03.11
Erkek
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Cevap: Pro Evolution Soccer (PES) 2011 FuLL indir | ISO | HotFile | RapidShare
ya arkadasim ben bu zikimdan bisrsey anlamadim varsa anlayan yardim etsin ban lutfen haftalardir ugraiyorum olmuyor lutfen alin bu benim emesen atresim bas harfi buyuk
Lazkopatmen@hotmail.com
lutfen bilen arkadaslar girsin uzakdan yardimla benim pcye s'md'den tesekur ederim yardimci olacak arkadaslara sagolun
merdon
demiş ki:
- scok sagol
herkez tesekur yazmis cok guzel yazmis bir benmi beceremiyorum ya yoksa bu sitenin sahibinin bir oyunumu bu var baska side ordan indirdim ama vurus dol lanet olsun burdanda indiremedim cok ugrasdim yardim edin ya benim pcye girin alin emesenim burda yada siz dosyalari atin emesenden lutfen arkadaslar ugraiyorum olmuyor lutfen alin bu benim emesen atresim bas harfi buyuk
Lazkopatmen@hotmail.com
hızlıcocuk61
demiş ki:
- ya arkadasim ben bu zikimdan bisrsey anlamadim varsa anlayan yardim etsin ban lutfen haftalardir ugraiyorum olmuyor lutfen alin bu benim emesen atresim bas harfi buyuk
Lazkopatmen@hotmail.com
lutfen bilen arkadaslar girsin uzakdan yardimla benim pcye s'md'den tesekur ederim yardimci olacak arkadaslara sagolun
herkez tesekur yazmis cok guzel yazmis bir benmi beceremiyorum ya yoksa bu sitenin sahibinin bir oyunumu bu var baska side ordan indirdim ama vurus dol lanet olsun burdanda indiremedim cok ugrasdim yardim edin ya benim pcye girin alin emesenim burda yada siz dosyalari atin emesenden lutfen arkadaslar ugraiyorum olmuyor lutfen alin bu benim emesen atresim bas harfi buyuk
Lazkopatmen@hotmail.com
Bu mesaj; hızlıcocuk61 tarafından '02.03.11 -
22:31
' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
hızlıcocuk61
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Yazdıklarını göster