Konu: ÇatiŞma
Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 01.12.10, 20:34
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem

Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ÇatiŞma

Revlo bence onların atışması sonraya kalsın ben onların ikisinide karşıma rakip olarak istiyorum

Sıkılmış durumdayım çünkü artık foruma girdiğimde her biyerde onalrın manasız tartışmalarını görmekten...

Yaptıkları msn görüşmesi ama icra ettikleri yer forum... Oyunların hiç birinde bir düzen yok... Forum kurallarını okyumaya üşendiler sanırım ama ben aradığım hiç bişiyi bu 2 arkadaş sayesinde bulamıyorum artık...

Hangi konuya girsem yada hangi oyuna baksam '' - sensin , - hayır sensin , -
'' tarzı yazışmaları sürekli bi atışmalarını görmekteyim bu beni artık rahatsız ediyor bu güne kadar kimse bu duruma ses çıkarmadı ama artık birinin sanırım arkadaşlarımızı uyarma zamanı geldi dimi arkadaşlar yaptığınızın yanlış olduğunun farkına varmalısınız bence burası ne benim ne başka birinin nasıl şahsa özel forumu değilse sizde buna göre uyun bence...

Aranızdaki bu güzel sohbetlerinizi kendi açtığınız konularda ( ki sanırım o da yasak ) neyse yada profillerinizde devam ettirmeniz dileğimle...

Katılıp katılmamak size kalmış ancak katılmıyorsanız bile sizden ricam uygun tarzda cevap yazmanız teşekkür ederim şimdiden...
Teşekkür Edenler: