14.10.10, 19:04
|
|
Ergen Baykuş
|
|
Kaydolma: 14.10.10
Erkek
- 27
Teşekkürler: 6
Üyeye 14 kez teşekkür edildi
|
|
Cevap: Sarışın Serisi SON part 5 fıkra
[QUOTE=RévLoFanTaSy;377322] Sarışın yanmış iki kulağıyla doktora gider. Doktor; - ''Kulaklarına ne oldu''. sarışın; - ''Ütü yapıyordum ve telefon çaldı. Ben de telefon diye ütüyü koydum kulağıma''. Doktor; - ''Peki öteki kulağına ne oldu?''. sarışın; - ''Lanet olası tekrar aradı''...
Irza geçme davasında yargıç, davacı Sarışın kadına sorar: - ''Sanık üzerinize atıldı, elbiselerinizi yırttı ve şiddetle size saldırdı peki, kendinizi hiç savunmayı denemediniz'mi?''. Kadın: - ''Onu yapamadım sayın yargıç, tırnaklarımın ojesi henüz kurumamıştı''...
Sarışın bir gün ata binmeye karar veriyor. Daha önceden hiç ders almamasına rağmen yardım istemeden sıçrayarak atın üstüne çıkmayı başarır. Ancak atın üstüne çıktığı anda at harekete geçer ve hızlanarak yola koyuluyor. Biraz ürken sarışın atın boynuna sıkıca tutunur. Bu arada at biraz daha huysuzlanarak üstündekini atacakmış gibi çırpınmaya başlar. Sarışın atın altına doğru kayarken can havli ile atın yelesine tutunur. Bir eli yelede bir ayağı üzenğide yere düşecek gibi hızla hareket eden atın altında durmaya çalışırken, lunaparkın kahraman görevlisi gelerek atlı karıncayı durdurur...
Koptumm
|