Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 01.09.06, 13:14
kestelli_ceza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kestelli_ceza
Profesör Baykuş

Kaydolma: 30.08.06
Erkek - 36
Teşekkürler: 1
Üyeye 110 kez teşekkür edildi
Standart Ramak - Kanım akar

Yaşarken ölüme koşmanın anlamı hemofili adım adım biten gençliğin en kısa zaman dilimi Damarda durmaz kanım akar deli gibi Gör yada görme bunlar hayatın gerçekleri
Verse I:
10 bin çocukda bir bu illete kurban hastalık sarmış durmaz damarda kan o eriyor ben içten vurulup yıkılan susuyor izliyorum sadece ne olucak konuşsam (OFF lan) hayatta yaralı gözlerle baksam ölüme ramak kala tadını çıkarsam sözleri yassam yada oturup ağlasam elimden bişey gelmiyor bende çıkıp haykırsam dağı taşı inletirim içimdeki sevgiyle yardım edebilsem keşke sakat kalan bebelere hastanede acı çeken ebevenylere hayat berbat kendimden geçiyorum bu gece düşlerimde görüyorum kardeşimi benim acı çekiyor yardım istiyor elim kolum bağlı bağırsam sesim çıkmıyor tutulu dilim bileklerim kanıyor bekle geliyorum ecelim
Verse II:
Umutlarım daha doğmadan bitiyor kanım deli damarda durmuyor iğnelerin ilaçların arkası kesilmiyor içimdeki kırgınlığın adı bilinmiyor görülmüyor hiç bişey eskisi gibi ilaçlarım benim için ayrılmaz sevgili duygularımda bile adı geçiyor hemofili istenmezdim bende seçimi bende değildi bende isterdim korkmadan gezmek yere düşüp yaralı dizle sekmek çıplak ayakla bile koşup eğlenmek burnum kanamadan bi gün geçirmek (NEDEN) aileme yük oluyorum biliyorum dostlarım acı çekiyor bitiyorum sevdiklerime bende çok üzülüyorum ölüme kafa tutarcasına raks ediyorum