Tekil Mesaj gösterimi
  #7 (permalink)  
Alt 06.10.10, 20:36
arim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
arim
Yavru Baykuş

Kaydolma: 26.09.10
Kadın
Teşekkürler: 2
Üyeye 9 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: iyi şeyler duymayı özleyenler için ...

Aşk acısı çekiyorum
kıza henüz açılmadım ya benden hoşlanmazsa diye korkuyorum demissin sevgili pl@y€R1...
bide şöyle düşün; ya senden hoşlanırsa,, bence vakit kaybetme sonra keşke dersin daha çook üzülürsün

jjjensen demiş ki:
- ben de depresyondayım....
depresyon... evveet.. önce neden depresyondasın?.. sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama şöyle düşün.. bu kafana taktığın şey bir yıl sonra hala canını sıkacakmı?hayat bu kadar hızlı akıp giderken can sıkıntısıyla geçirdiğin dakikalara üzülmicekmisin?hayat gerçekten çok kısa! ve herşeye rağmen mutlu yşamaya değer..

Greta demiş ki:
- Hayattan tat alamıyorum uzun süredir.Hiçbirşey düşünemiyorum.Acı,mutluluk,hüzün.Hiç bir şey!Beynim uyuştu sanki.İşin kötüsü bu hallerde olmamın nedeni ne onu da bilmiyorum.
hiçbirşeyden şikayetçisin sende yani.. bunun sebebi boşluk olabilir,, şöyleki kafan bişeylerle ya çok meşguldür bi boşluk bulamassın hissetmek için yada zihnin boştur..bi şeylerle ilgilensende kafanı uğraştığın şeye veremiyorsundur.. yani benim tahminim böyle..eğer taminim doğruysa sana şöyle bi çözüm öneririm.sorun birinci şıktaysa biraz dinlen.kendini dinlemek için vakit bırak.eğer ikinci şıksa; kendine bi meşgale bul ve ona ver kendini.. bak mesela bazı insanlar resim yapar bazıları şiir yazar bazılarıda masallar uydurur kendince.. bunları deneyebilirsin?

Orangepuff demiş ki:
- içimde anlamadığım bir sıkıntı var......
seninde sorunun greta ile aynı hemen hemen.. ona yazdığım şeyler senin içinde geçerli.eğer sıkıntının sebebini bilmiyosan boşver bişeyler bulmaya uğraşma kendiliğinden geçicektir bi süre sonra.

veee yanlızlıktan bunalan 'gebze'Li'... sende evde oturuyosun madem boş durma annene filan yardım et

Bu mesaj; arim tarafından '06.10.10 - 21:24' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Teşekkür Edenler: