Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 26.09.10, 16:44
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem

Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Supernatural'in Yeni Sezonunun İlk Bölümü Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

Öncelikle seni bu Sadistliğinden dolayı tebrik ediyorum
Lisa'yı öldürttün Ben'ide yurda postaladın 2 dakkada...

Ben dahada iyi olabilirdi görüşündeyim ilk bölüm için sonuçta ara çok uzun sürdü ve bizde aşırı özledik diziyi insan ne kadar olursa olsun hep daha iyisini istiyor doğal olarak...

Castiel konusuna gelince onun son durum ne oldu 6.sezonda var diyenlerde var yok diyenlerde ben anlamadım gitti o durumu...

Vee ilk bölümden dikkatimi en çok çeken konular şunlar ;

1 - Dean ilk defa kendisine iş atan ( not gönderen ) bir kızı boş geçti... Karizmanın çizildiği andı bence o ki Melek - Canlı - Cansız - Nefes alan - Nefes Almayan fareketmez felsefesindeki bir idoldü

2 - Neyse bir diğer dikkatimi çeken konuda '' dede '' samuel'in ve kuzenlerin Sam Cinlerin yanından ayrılıp Dean'in ynaına gittikten sonra öldürmedikleri ve sağ olarak ele geçirip Sam ve Dean'den gizli bir anda kayıplara karıştıkları Cinle beraber acaba bişimi çeviriyorlar diye düşündüm... Kamera bi anda değişik açılardan Samuel'i çekmeye falanda başladı ne bilim öyle geldi bana... Başka dikkatini çekmiş olan varmı acaba ?