Tekil Mesaj gösterimi
  #38 (permalink)  
Alt 12.09.10, 22:24
Dark_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dark_Angel
Efendi Baykuş

Kaydolma: 08.03.10
Kadın - 27
Teşekkürler: 1.732
Üyeye 74 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hiç Birini Gerçekten sevdiniz mi ?

ben voleybola gidiyodum servis vardı (baskete gidiomuş ) çantayı açık unutmuş onu diim dedim bi döndü dönüş o dönüş.meğer aynı okuldaymışz, aynı duraktan biniyomuşuz falan ben bunu sinir ederdim zamanla yaptığım bir iyiliin sonucu yakın arkadaş olduk
sonra bi gün bu klüpte(bi de aynı kulüpte çıktık ) sinir olduğum kızlarla falan çok samimileşti ben de laf sokmaya, arkasndan laf atmaya falan başladm şu anki duruma geldik, aramız bozuldu...
kuzeniyle yakın arkadaşız(dostum, kız metalci! ) arada bi denk gelip maç falan yapıyoruz tek diyaloğumuz bu bi de en yakın arkadaşıma yağ yaptığının farkına vardım o ayrı bi olay
erkek fatmalığımdan dolayı (en nefret ettiğim ve değiştiremediğim huyum ) onu ne kadar sevdiğimi ve artık hoşlanma yönünden olmasa da dostluğu yönünden ne kadar değer verdiğimi hiç bilmedi...
varsın, bilmesn ben kendm biliyorum ya bana yeter... o kızlar kadar yağ yapamıyo olabilirim, bunun cezasını yine ben çekiyorum evet, pişmanım ama artık birşeylerin değişmesi için geç. o kadar özür diledim (bunu her ne kadar beceremesem de... ) kabul etmedi. psikolojimin bozulmasındaki ve depresyona girmemdeki en büyük nedendi ama atlattım ve bir tecrübem daha oldu acısından da olsa