benim rüyamdada (kabus) bizm ev tamamen simsiyah ve duvarlar kanlı gece ben evde yalnız kalmışım önce küçük gerçekte olmayan bi odaya girip kıyafetlerimle açıyorum çeşmeyi baştan ayağa yıkanıyorum.sonra en yakn arkadaşlarımdan birini çağırmışım beraber duruyoruz. ışıkları açmaya falan korkuyoruz evin koridorunun ucunda dev bi gölge var. bizim odaya giriyoruz herşey siyah falan ama ben nedense korkmuyorum sanki alışmaşım gibi. orda plastik mankenlerden var. üstünde siyah bir elbise kolye falan (gotik tarzı) görüyoruz. sonra bi sesle son bi gayret ben ışıkları açıyorum. koridorun sonunda dev bi köpek ama şeytan gibi boynuzları var ve yere yatmış yanından geçip evden çıkmak imkansız. yanına gidiyorum ağzını açıyor tam beni ısıracakken arkadaş tutup çekiyo orda kendime geldim
bunun başlarında dışarda ömrümde hiç görmediğim bir parktaydım. annemlerin haberi var akşam vakti başka bi evde oturuyolar ve ben kendi evimize gidiyordum. parkta da ev tarzı şeylerin olduğunu hatırlıyorum. orda da bu tür canavarımsı şeyler vardı. bir de bizim koridorda kardeşimin oyuncaklarına benzeyen ama durmadan hareket eden kürek gibi birşey daha görmüştüm berbattı
yatmadan önce Allah'ım dualarımı duyuyorsan bir işaret gönder artık inancımı yitirmeye başladım tarzı umutsuz bir duada bulunmuştum bundan dolayı da olabilir...
bu arada geçmiş olsun ece
kardeşlerine biraz daha iyi ol gerçekten bi yararı olabilir. ama çok yüzgöz olma suyunu çıkarıyolar