ARkadaslar hayhatımda bu denli bir rüya görmedim ben...
ilk önce yer didim.. anneannemin evindeyim.. arkadaslarla oturuyoruz... ben kendimi bi anda magazada buluyorum.. bir erkk bna kendi ghiydiği kıyafeti veriyor..ve bana tam oluyor.. üstünde siyah üstü yeşil fosfrlu renkler var...
neyse buraları önmli değil...
arkadasımın dogum günü ve süper bir gösteri tadında oluyor..ceren bna diyor pasta neyli ben kakolu diyorum...
sonra bizim merdivwnlerde bir sürü pastalar var ben nefsime hkim zor oluyorum.. ama birden şişmeye baslıyorum..
klbini kırdıgım arkadası görüyorum .. çok üğzgün... sonra yanıma murat geliyor... benimle dısarıda fotograf cekilmek istiyor ve fotograftaki kişi onur olarak görünüyor...
her neyse.. sahilde bir kafedeyiz...
annem son parasıyla kardeşime soda alıyor.. beana gene bir şey almyor.. ve küçük bzukluklarla teyzemin sigara parasını tamamlıyor...bende sinirleniyorum bna bir şey almadıgı için kardeşimin ssodasını alıp yere atıyorum... soda devrilmiyor.. düşsede içi boş ve kırılmıyor.. ben gidiyoreum.. annem beril ile beni takip ediyor.. ben defol anne! diyorum.. sonra evegeldiğimde cemre kayıp diyorlar.. ben dogruca aramaya kosuyorum biim evin oraları... herkese soruyorum aglıyorum...sonra bir kadının cocugu var sarısın bir şey.. bna orada diyor.. bakıyorum yolun ortasında! bisiklet sürüyor...ben carpılacak diyorum.. kardeşim CEMRE beni görmüyor.. diğer cocuların peşinden bisikleti sürüyor(3 tekerlikliydi..)beril yüzükoyun yerde onu alıyorum... alimdeki sampuanları bırakıp kardeşimi tkip ediyorum.. ama fazla kosamıyorum cemre okjyanus sularına sürüyoer.. ben hiçbir canıyı önmsemeden koşsamda sahilde kayboluyor...
tamamen gerçek fakat sapık yerlerini atlayarak yazdım..
gecen gün kardeşim eglendiği için bozuk atmıştım çünkü istediğim çantayı alma d emişti annem.. anneme de klırgındım ve bugnü kadir gecesi bu rüyadan kalktıgımda anladım ki kardeşim için canımı bile verebilirim..
bu arada
arkadaslar kardeşim bn yaşamıyorum ama elveda dedi bna... yani üzgün değildi ama sahile dogru ç.ok hızlı sürerek gitti.. beril bna bakıyordu ama cemre.. görmüyordu bile
bu arada annem polisi ararız dedi hiç umursamadı.. acaba benim hareketim dolayından mı