Tekil Mesaj gösterimi
  #37 (permalink)  
Alt 04.09.10, 03:23
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem

Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: YUh YUH YUH LaaN

Ya herkes sölüyor sölüyor polemik yaratmamak için susuyor geri...
Ben ne anladım bu işten hiç şikayetçi olmasaydınız arkadaşlar o zaman...

Mesela ;

Elgün içimizdeki çürük elmalara gönderme yapıyor bırakın üstüne alınan arkadaşların merak etmesini ben bile merak ettim kim bu çürükler

Hayır ben ve bir çok kişi Elgünü gayet iyi tanıyoruz o asla kafası iyice atmadan hedef belirleyip direk şahsa laf söylemez ama bilmeyen tanımayan arkadaşlar hemen oltaya takılan balık gibi lafa takılmışlar onlarda haklı...

Ayrıca foruma son 2 aydır doğru düzgün giremiyordum , hele hele son 2 haftadır hiç giremedim... değinmek istediğim konu forumda Miraç - Deniz ve karşıtları gibi bir olaymı var ? Ben ne bu arkadaşları tanırım nede onlar beni tanır bi önyargım falanda yok bu arkadaşlar hakkında ancak 2 gündür Deniz sürekli ortalarda dolanıyor anlayabilmiş değilim...

Ben en başından beri forumda gereksiz ve sadece post kasma amaçlı , geyiğin bile an gelir uslubu olur mantığıyla düşünerek ( '' asdfasrfqwf '' yada '' evet '' yada '' qweqweqwe '' ) gibi mesaj atan üyelere sürekli uyarıda bulundum... Halloween ( Ece ) iyi bilir çok kere uyardım hatta bazen kızdımda kendisine , örnekmi istiyordunuz alın size örnek 1..

Örnek 2 ; Ece'nin izinde giden kankası ( hala ölemisiniz bilmiyorum ) DrakeSevgi
Örnek 3 ; Fuck$You isimli kişi...

Bunlar öncülerdi sonradan ne oldu ne bitti bi bilgim yok... Ancak bu arkadaşların ismini zikretmemdeki amaç 1 ve 2 nolu örnekler post kasma derdi ve manalı manasız mesajlardır...
3 nolu örnek ise saçma sapan konular ile alakasız yerlere açılan konulardır...

Ece ve Sevgi hala böle yapıyormusunuz bilmiyorum ancak bir zamanlar yaptığınız için örneklerimde sizden bahsettim size karşı illa bi gıcıklığım olduğundan falan değil belirtmek isterim...

Not : Necla boşver sende kardeşim ya bak bana ben yapıyormuyum sende yapmayıver
Teşekkür Edenler: