burda senin akıllara sığmayan inanç özgürlüğüne ben saygı gösterip ağzımı bozmadan konuşabiliyorsam aynısını senden de beklerim. burda neye inanıp inanmaman mühim değil. karşındaki madem maddeden ibaret o zaman maddeye saygı duy.
s.p a gelince cnbc e de yayınlandığından haberin yokmuş herhalde.
namazı da kılıyorum orucuma da niyetleniyorum.gideceğimiz yeri sen belirleyemezsin ki. dünya hayatından zevk al demişsin. çok tanıdık bir cümle. en fazla alabileceğin zevk kat sayısı neki.???
ateistim demişsin ama atesitliğin kurucusunun Allah ın varlığına dair sözlerini duymamışsın. nasıl atesitsin sen...
bak ben dinazorlara karşı değilim. hatta çok sevrim onları. onları bu konuya bulaştırma. bir gök taşı düşmüş yok olup gitmişler ama senin anlattığın tarzla değil.
ben gerçekten mantık göremiyorum sende. neden biliyor musun. başkalarının düşüncelerini olduğu gibi kabullenmişsin. sen de bana diyebilirsin sen nesin peki. ama ben hiç değilse çok şey sorguladım neye inanıp inanmam konusunda. eğer illa inanmaamak mantığım olsaydı emin ol kendi mantığımda bişiyler geliştirip yeni bir inanç yaratırdım kendimce. ama şükür ki kalbimin sesini dinliyorum.
o 6 gün meselesi bir tabirdir. bilemezsin 6 gün 6 gün müdür?
benim çok fazla bir bilgim yok ama bu konularda şöyle birşey söylemek istiyorum. ölüme inanmıyorsan eğer şuan yaşadığına da inanma....