Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 14.08.10, 14:56
heallqnco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
heallqnco
Yavru Baykuş

Kaydolma: 13.07.10
Erkek
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Wink Cevap: South Park dizisine ‘Peygamber’ uyarısı

jjjensen demiş ki:
- kendi fikirlerinin tabi bunlar . ben karşımdakine ne kadar da cahil olsa saygısızlık yapmak istemem. ama bu sefer sen gayet ileri gittin.

bir kere Muhammed (a.s.) adını direk öyle yazamazsın. onun bir hitap şekli var. inanmıyorsan da saygı göster ki biz de senin ne kadar kendi doğrularını ararken öküze toslamayanlardan olduğunu görelim.
2. sine gelirken Hz. İsa ve diper Peygamberlerin böyle bir duruma getirilip de bizden başka tepki göstermediğini söylediğin diğer din insanlarına gelince...
bence south park ı sadece biz Türkler izlesin diye yapmışlar...?
diğerlerine gelince atesist olabilirsin ama atesistlik nedir? git onu öğren öyle yorum yap.
ve yine demişsin ki bilim adamları da şöyle böyleye inanır diye. git bak big bang i araştıran bilim adamlarına her defasında bir kat daha Allah ın varlığına tanık olduklarına... bunları ben uydurmuyorum. zaten uydurmak benim tarzım değil....

bu evren olağanüstü bir yer. senin bilip anlamadığına ya da anlamak istemediğine onlar çok defa tanıklık etmişlerdir.

1.si birisine dini icin saygı gostermek birisine araba kullandıgı icin saygı gostermekden daha aptalca inan inan benim umrumda digil de oturupda sapkada cıkarmıcam sana
Ayrıca allah askına bi tek turkler izlesin diye yapmıslar sonucuna nası geliyosun 14 sezonunda 2 bolumde hz muhammedin adı geciyo 14 senelik yapım 200den fazla bolumu war türkiye kanallarında yayınlanmadıgındanda baya eminim
Ateistligime gelince
Ateizm, Tanrıya veya ruhsal varlıklara olan metafizik inançların reddedilmesi. Var olan gerçekliği inanç yoluyla açıklamayı kabul etmeyen bir düşünce akımıdır.
wikiden alıntı bu geri kalanlar hani ateistlerin zeki oldugu falan benim kendi kanım
yaşamın var olması milyonda 0. bilmem kaç ihtimal dogru öte yandan o kutsal kitaplar dünyanın 5 bin sene once 6 günde yaratıldıgını söylerken insanlar 40 milyon yıldır burda yasıyo biz yasamadan 170 sene önce dinazorlar yasıyodu ne incilde ne tevratda nede kuranda dinazorlar gecmez niye biliyomusun cunki allahdan mesaj almıyolardı kendileri kafalarına gore yazıyolardı kimsenin dunyanın ne kadar eski oldugunu bulamıcaklarını sanıyolardı amerikada 1 n eoldugunu bile bilmiyorum dini muzemsi biseyde 5000 sene onceki dunyayı yapmıslar dinazorlarla insanların maketlerini koymuslar dinazorların sırtında eger war onlara biniyoruz. ayrıca tekrar unediyorum biz yasamadan 170 sene once olduler dinazorlar israilde 1 araştırma merkezi pazar günleri araç kullanmadan nasıl araç kullanılıcagını arasdırıyo üflenen asansor falan yapıyo adamlar cunki üflemek araç digilmis ama ates kullanamıyolar dügme yerine borusu olan asansorleri war ayrıca o bahsettigin bilim adamlarının %93unun ateist ve agnostik oldugunu kafamdan uydurmuyorum bole hani anketi yapmıslar bu cıkmıs ve yasamın nası war oldugu bilmeselerde hic bir dinle alakalı olmadıklaırnı biliyolar cunki onlar mantıklı insanlar ayrıca bilim adamlarının neler yapdıgıyla ilgili hic bi fikrin yok 1930lardan beri sicim teorisi hariç hic bi gelisme olmadı fizikde boş boş oturuyolar ve Benim anlamama kısmıma gelelim ateismin ozu o BEN ANLAMIYOSAM SENDE ANLIYAMASSIN sende bende olmıyan hiç bisey yok yani belki gogusle vajina ama onlarda evrenin sırrını cozmeye yetmiyo ha bide hz muhammedi boyle yazabilirim cunki ben inanmıyorum hz muhammede eger gerçekse allah katında cezalandırılırım we sende cennetine gidersin ama benim sav mav diye yazmam gerekmiyo ha bu arada ramazanda oruç tutarsın da günde 5 vakit namaz kılmak borç odemekdir içki sigaraya falan girmiyorum bile naparsan yap günde 5 vakit namazını kılıp borcunu odemessen sende zaten cehenneme gidiyosun sav diye yazmak hatta 1 ay aç oturmak baya anlamsız cehenneme gidiceksiniz bari zevkini cıkar hayatın.