Konu: herkese slm
Tekil Mesaj gösterimi
  #20 (permalink)  
Alt 18.04.07, 01:14
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!

Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.629 kez teşekkür edildi

REİS_SÖNMEZ demiş ki:
- evet cok guzel yardım ettiler.yavuz sultan selimin mısır seferinde bile bunu gorebiliriz tarihte bi cok ornekte oldugu gibi kürtler yavuz mısıra giderken kürt beyleriyle işbirliği yapmaya kalkar fakat nankörler osmanlı ordusunu taraf değistirerek arkasından vururlar.ayrıca yavuzun mısırda kürtlerin yerleşik hayata gecip oraya yerleşmesi icin yaptırdıgı çeşmeyi kırarlar sıcarlar.yavuz selim şair birisidir tüm bunlar üzerine cok güzel bi şiiri vardır

Kürd'e fırsat verme yarab
Deh're sultan olmasın
Başlarını kehl yesin
Ayaklarını çarık sıksın
Asla iflah olmasın
Ol çeşmeden gavur işsin, rum içsin,
Kürd'e nasib olmasın.

Dehrünya,cihan anlamındadır
Kehl :Köpek anlamındadır
yok bide malazgirtte yardım etti diyenler var malazgirtte yardım edenler kürt deildi bizans ordusunda ki paralı Türk kökenli askerlerdir.
ayrıca osmanlının yıkılış dönemin de bi cok kürt cemiyeti kurulup bagımsızlık kazanmaya calısıp Türk ordusuna karsı savasmıstır halende köpekler bazı rüyalar görüyo kürdistanmış.o rüyaları kabusa dönüşecek bigun uyanın artık

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

avrupada ülke olarak tanınıyo bunlar bu resimde bi gostergesi isvec okulları geliştirme genel güdürlüğü web sitesinin bi parcası.artık kurdıstan demeye basladı avrupa bide ab ye girecez bu nedemek kurdıstanı tanıcan demek.
adamlar çatır çatır harita çiziyo dagıtıyo niye kimse ses çıkartmıyo
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

kurdukları hayali ülkenin adı kürdistan siz daha pkk nın acılımını bilmiyosunuzdur eminimARTIYA KARKEREN KURDISTAN ne demek oldunu şimdi anlanıs sanırım. Türkiye deki kürtlerden hayır biz bu haritayı kabul etmioz deyen çıktımı hiç beni daha fazla konusturman
tamam mı aslanım isteyenle hertürlü tartısmaya girerim.ben iddamın arkasındayım her zaman, kimse bana bu itleri savunmaya kalkmasın.
Sağol tanju güzel bilgiler. Umarım bu konuda herkes senin gibi duyarlı olur.