Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 29.07.10, 18:04
ılovebaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ılovebaba
Yavru Baykuş

Kaydolma: 19.07.10
Erkek
Teşekkürler: 1
Üyeye 16 kez teşekkür edildi
Talking Bu fikralar serİmİn devami

ARKADAŞLAR LÜTFEN +REP BU KADAR FIKRAYI KİMSE KOYMAZ xd LAZ Birgün komutan askerden lazer yazıcı ister. Asker "emredersiniz komutanım!" der ve çıkıp gider. Asker yanında başka bir askerle gelir. komutan: "eeeeeeeee. Lazer yazıcı nerede?" Asker: "Komutanım arkadaş hem Laz hem Er Hemde yazıcı."der.

DELİ

bigün delinin biri bir hana gider ve hancıdan sabah erkenden kendisini kaldırmasını ister tabi delinin durduğu odada bir de general vardır hancı istediği gibi deliyi uyandırır tabi deli oda karanlık olduğu için yanlışlıkla generalin elbiselerini giyer ve yola düşer bi bakar ki üstünde generalin elbiseleri var ve kendi kendine söylenir ve der ki [Yasak Kelime] hancı benim yerime yanlışlıkla generli uyandırmış gidip de kendimi kaldırayım)

AZGIN NENE xd

teröristler bir otobüsü durdururlar ve kadınlar bir tarafa erkekler bir tarafa diye söylerler. iki gruba ayrıldıktan sonra küçük ali abi benim nenem yaşlı o geçmese ,nine niye oğlum ben insan değilmiyim der. .terörist bütün kadınlara tecavüz edin der. ve yine küçük ali abibe benim ninem yaşlı ona etmeseniz. der ve teröristten önce yaşlı kadın niye oğlum ben insan değilmiyim der.

SORARIZ

hoca bir gün karısına sorar birinin ölüp ölmediğini nerden anlarız karısı kendisine sorarız der . hoca gülerek ne akılı kadınsın bunu hiç düşünmedim

MÜFETTİŞE BAK xd

birgün hastanede delileri test ediyorlarmış o sırada müfettiş gelmiş demişki bu delileri nasıl test edecek siniz demiş. müdür:bir küvete su dolduracağız ve deliye bir kova,bir maşşafa,bir bardak ve birde kaşık verip içindeki suyu boşalt tıracağız.müfettiş:tabiki akıllı bir insan kovayla boşaltır.müdür:hayır müfettişim der akıllı bir insan küvetin tıpasını çıkarır...

Birgün nassrettin hoca uçağa binmiş tuvaleti gelmiş poşeti alıp etmiş aşada da bi ingiliz keşke lokum gelse demiş o sırada nasrettin hoca poşeti aşşa atmış ingilizde demiş ki oh lokum lokum Birgün nassrettin hoca uçağa binmiş tuvaleti gelmiş poşeti alıp etmiş aşada da bi ingiliz keşke lokum gelse demiş o sırada nasrettin hoca poşeti aşşa atmış ingilizde demiş ki oh lokum lokum

BEBEK

bir kadın varmış ve bu kadın ikiz çocuk doğurcakmış.Bu kadın parkta yürüyüşe çıkmış ve birden sancısı tutmuş o arada da polis memuru ordan geçiyormuş kadını görünce bir banka yatırmış.Ee tabi kadın sancılı doğurdu doğurucak kadının karnındaki çocuklardan biri kafayı uzatmış ve geri çekmiş kardeşine demiş ki : Ön tarafta polis var arka taraftan kaçalım...
Teşekkür Edenler:
Sponsor