Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 29.07.10, 09:19
ılovebaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ılovebaba
Yavru Baykuş

Kaydolma: 19.07.10
Erkek
Teşekkürler: 1
Üyeye 16 kez teşekkür edildi
Standart SÜper fikralarrrr

HACİM ÖĞRETMEN ÖĞRENCİLERİNE SORAR HACİM NEDİR?BİR ÖRNEK VERİN.HACİM HACDAN GELENLERE DENİR.ÖRNEK:HOŞGELDİN HACİM....
KAYSERİLİ
GÖZLERİ GÖRMEYEN ,BEKAR VE FAKİR KAYSERİLİYE BİR CİN ÇIKAGELMİŞ.-BENDEN BİR ŞEY DİLE,YERİNE GETİRECEYİM;FAKAT TEK BİR ŞEY DİLEME HAKKIN VAR DEMİŞ.KAYSERİLİ DÜŞÜNMÜŞ,TAŞINMIŞ....GÖZLERİNİMİ İSTESİN,ZENGİNLİK Mİ İSTESİN,EVLENMEK Mİ İSTESİN....SONUNDA CİNE ŞUNU DEMİŞ:-OĞLUMU,ALTINLARIMI SAYARKEN GÖRMEK İSTİYORUM!

AH BU TEMEL xdxd

TemeL Kahveye giDeR soğuK çay vaR mı Die soRaR "yok" cevabını aLıR eRTesi qün TeKRaR Kahveye qiDeR yine soğuK çay waR mı Die soRaR ve yine yok cevbını aLıR TeMeL qeLmeDen Kahveci çayı soğuTuR TemeL qeLiR we soRaR: -SoquK cay waR mı -var -ısıTTa içeLim xD xD

DELİ

iki deli bir gün akıl hastanesinden kaçmışlar.Ve bir çukura düşmüşler doktorda iki deliyi arıyormuş.Ve doktor bir ses duymuş iki deli düştükleri çukurun içinde şarkı söylüyorlarmış.Doktor nasıl düştünüz buraya demiş iki deli:Çukuru biz kazdık.

TEMEL

temel bir gun olimpiyatlara katilir.doping aldigini belli etmemek icin sonuncu olur

İSTİKLAL MARŞI

Temel İngiliz Ve Fransız Tuvalet Açılışına Giderler.İlk Fransız Dener.Oturduğunda Hafif Bir Müzik Çalar.Dışarı Çıktığında Fransıza Sorarlar.'Nasıldı' Diye.Fransız Oturduğumda Hafif Bir Müzik Çaldı Çok Slow Sıçtım Der.İngiliz Oturduğunda Hareketli Müzik Çalar.İngilize Sorarlar Nasıldı.İngiliz Çok Hareketli Bir Müzik Çıktı Çok Enerjik Sıçtım Der.Temel Oturduğunda İstiklal Marşı Çalar.Temele Sorarlar Nasıldı.Temel İstiklal Marşı Çaldı Ayakta Sıçtım Der NEFES

ilyas gazeteye göz gezdirirken temele dönerek : -Temel , her nefes alışımda dünyada 1 kişi ölüyomuş... Temel üzüntüyle bsen de ağzını kapat be uşağım ...der. (çok komik )

AZRAİL

nasrettin hoca ölüm döşeğindeymiş karısına: _ hanım git engüzel elbiselerini giy süslen gel yanıma otur hanım : ayol hoca sen bu haldeyken ben nasıl süslenirim hoca : iyi ya azrail gelince beğenim benim yerime seni götürür

UZAY NASA nın yaptığı elemelerden geçen 3 astronot seçilir ingiliz alman ve bizim TEMEL 3 aylık macera öncesi uzay gemisine ihtiyaçları konulur ingilize sorarlar ne istersin diye ingiliz İÇKİ ister anlmana sorarlar KADIN ister bizim TEMELE sorarlar TEMELDE SİGARA ister son hazırlıklar yapılır uzay gemisi yola çıkar aradan 3 ay geçer ve dünya BASINI hür dikkat uzay gemisinden çıkacak astronotları beklemektedir kapılar açılır ingiliz çıkar kapıdan sarhoş bir halde kimseyle konuşcak halde deyil alman çıkar yanında götürdüyü kadın yüzünden hayli bitkin ve bir gürültü kopar bizim TEMEL allahını seven bana KİRBİT diye bağırır
+REP

ArkadaŞlar bÜtÜn sİtelerİ dolaŞtim lÜtfen + rep arkadaŞlara ekleyeblİrsİnİz

Bu mesaj; ılovebaba tarafından '29.07.10 - 09:20' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Sponsor