Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 24.07.10, 12:23
HalloweeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HalloweeN
₪Maledictory Mask₪

Kaydolma: 15.12.09
Kadın - 28
Teşekkürler: 1.302
Üyeye 994 kez teşekkür edildi
Post Hayatımda gördüğüm en acayip rüyalardan birini dün gördüm :S

Arkadaslar ya... dün yani cuma günü bir rüya gördüm...
korkunçtu resmen bencilliğimin sembolu gibi bir şey..
anlatmak istiyorum.
ben kristen stewart (ne alakaysa artık) bizim müdür yardımcısı tarafından bembeyaz bir odaya kapatılıyoruz... camasır makinesinden biraz dha byük bir kapı var öbür odaya (asamaya) gecmek için ... diyorki bunun sonuna kadar gitmeniz gerekiyor...biz 1. ölümü ölmeden bitiriyoruz 2. de de htırlamıyorum ama öbür odaya geciyorduk 3. de aırtımızda 2 tane küçük mıknatıs vardı.. eger onlara dokunursan ölüyorsun ben o anda bkıyorum kristen tam delikten cıkıyo onu tutuyorum arkadasından yere indiriyorum elbişelerini cıkarıyorum onun öldürüyorum onu...sonra cesedi öbür odaya atıyorum tabi zaman geciyor ben oradan yüklük varmış onu acıyorum (bildiğiniz yüksekteki yüklüklerden) orada bir büyücü gibi kadın var kristenin patiklerini oraya koyuyorum...
sonra onun giysilerini giyiyorum benimkileri de tıkıyorum oraya... (ben ölmüşüm gibi süs veriyorum aklımca)
sonra ben kurtuluyorum...
müdür yardımcısı kontrole gidiyor bkıyor kristeni öldürmüşüm tam beni dövvmeye geelcek kıyma makinesine düşüyor ( iyi olmuş )
sonra 2 kişiyi öldürmüş kadar oluyorum...
sonra evde annemle oturuyoruz... ses duydum baktım kristenin ölüsü canlanmış bna dogru geliyor..annemde bkıyor sonra kcıyoruz yerimize dha sonra pc ögretmenimiz gülerek gidiyor bizim lptopa oturuyor diyorum ki sen miydin o evet diyor...
sonra denize gidiyoruz yagmurlar ygıyor ama nedense son bölümünü 4 kere gördüm bu rüyada gittigim yerde bir cocuk bana evini bile gezdirmişti çok garibime gidiyor benim ...
Teşekkür Edenler:
Sponsor