Cevap: Cevapsiz sorular
Japon yapıştırıcı oksijenle alakalı, kapağını açık bırakın kendi bulunduğu tüpe yapışıp kurur,
ışık hızıyla giden arabanın farlarını acık olarak görür, aynı hızla gidiyorlar birbirini engellemiyorlarda benim düşüncem bu,
meşgul çalan oluyor bir genelleme yapılmamalı saçma olur,
geleceği bilmekten çok insanları düzene sokmak hani falcı geleceği biliyor diyelim ama aynı saate 5 kişi gelcek onu goruyor ve onun için sana randevu verebilir =D
Yeni boyandı yazısının ne zaman yazıldığına dair ibare yoksa ki olmaz hani yapan olmadı bugüne kadar, insanlar boyanın kuruyup kuramadığını kontrol etmek amacıyla elleyebilir, bu gayet mantıklı bende olsam eğer oturmak zorundaysam bir yer öle bir yer gördüğümde bende yoklarım ...
Kara kutu çok sıkı ve içinde pek boş yer yok, köpük falanda vardı sanırım, tamam uçaklarıda bundan yapalım ki olur yani köpük ne kadar ağır olabilir, koca uçak motoruda var ama işin güzel yanı insanlar nereye oturcak ... =D
Köy yerleşmesinde köyler genelde yakın olur birbirine, e sakal traşını olur, 2 ayda birde başka köye gitmek o kadarda zor olmamalı ...
Sadece derece etkeni yoktur, daha birçok etken hava şartlarını etkiler, belkide yarın 2 derece olacak ama bugünkü 0 dereceden daha soğuk hissedilcek ...
Baş harfi N olan bir hayvanın yokluğu çokta lazım birşey değil ... =D
Tavuk yumurtlar, yumurtadan civciv çıkar, direk tavuk çıktığını görmedim ... =D
300.000 m/s'den kısa bir mesafe varsa dire kesilir bence, ama eğer mesafe bu değeri aşıyorsa o uzaklıkla alakalı ışığın kesildiği zamanla orantıdan bişeyler çıkar mı bilmiyorum ... =D
|