25.06.10, 00:46
|
|
Black.Cat
|
|
Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
|
|
Cevap: Geyik Bölümü ve Mesaj Sayıları
|
demmer demiş ki: |
|
|
|
|
|
|
|
- ama zaten o bölüm saçmalama bölümü hepimiz orda saçmalıyoruz seviyemizi koruyarak.eğer olay msj arttırmaksa tanışma bölümüde mesaj sayısını arttırmamalı.insanlar orayada saçma sapan şeyler yazabilirler.tüm bölümlerin eşit olması görüşündeyim geyik bölümünün bir farkı olmamalı.
|
|
|
|
|
|
Haklısın , zaten ben de öncelikle öyle düşünmüştüm .. Ancak buradaki mesajları okuyunca bişi aklıma geldi ; herkes seviyesini korumuyor maalesef ..
Bu arada , arttırmamasından yanayım ama , bir de endişem var .. Geyik bölümü , malum herkes istedigini yazabiliyor ; kurallar çerçevesnde .. Diyecegim , saçmalayabiliyor da gerek mesaj sayısı ve dolayısıyla rütbeler için gerekse geyik bölümü bu diyerek ..Endişem , acaba eger bu bölümün mesaj sayısının artmasına katkısı kaldırılırsa , bu saçmalama durumu ve saçma sapan yorumlar , diger bölümlere yayılırsa ? O zaman diger bölümlere bu saçma yorumlar hatta yorumdan uzak bu mesajlar zehir gibi yayılıcaktır ve çok fazla üye var ... Eger arttırmaması kararı alınırsa , diger bölüm ve konuların kirlenmemesi dilegiyle !..
Alınacak kararı ve sonuçlarını merakla bekliyorum dogrusu ..
|