|
ZipMaker demiş ki: |
|
|
|
|
|
|
|
- O kişi zaten uyarıldı. Uyarılar özel mesajla yapılır. Kimseyi burada davranışından dolayı rencide etmek istemem.
Sayın pilaki merak ediyorum da, söz konusu konuda o laf size söylenmiş olsa aynı tepkiyi verecek miydiniz? Ben 3 kişiyi de uyardım, sonuçta burası sokak değil.
Bu daha önce aldığım bir şikayet:
Bu da olay:
Burada arkadaşın küfürü üyelerin şahsınadır. Ancak yukarıdaki o.ç küfürü son zamanlardaki şehit olaylarından dolayı sinirle söylenmiş ve kimsenin şahsına edilen bir küfür değildir.
|
|
|
|
|
|
öncelikle uyarmanın mantığından biraz bahsedeyim.
bir üye niye uyarılır?
üye, çıkardığı bi sorunu tekrarlamaması, tekrarladığı halde forumdan uzaklaştırılacağını üyeye bildirmek için uyarılır.
evet ben uyarıldım ancak uyarıldıktan sonra sadece
konusuna cevap yazdım. kimseye bi hakaret ettiğimi göremiyorum. tabi bu sizin hakaret anlayışınıza bağlı. hakareti tekrarlamadığım halde banlandım. o.ç diyen üyeyi haklı bulmanız da mantıksızlığın daniskasıdır. "vatan için küfür etmek" diye bir terim var herhalde ki haklı bulunuyorlar.
şehitlere üzüldüğümüzü göstermek küfürle olacaksa kime ana avrat gitsem azdır. bu forumda şehit olan askerlere üzülen binlerce kişi var. hepsi küfür etmeye kalksa ne olur( ki etmiyorlar demiyorum. araya bi nokta koyarak yazılmış ne kelimeler gördüm bu forumda ben de ç.kümü diye mi yazsaydım acaba diyorum. her fırsatta burası sokak değil diye tekrarlasanız da forumda gezen üyeler ç.k kelimesinin bu foruma göre bir hiç olduğunu bilirler.)
beni şikayet eden üyeye gelince. bu şikayetten hiçbir şekilde haberdar edilmedim. ama uyarılmama gerek de yoktu zaten tahmin etmek hiç de zor değil
başlığında bu üyenin de bana karşı kullandığı kelimelerin pek sevecen olmadığını görceksiniz. zaten nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu hem bana o kadar hakaret edip hem de şikayet edebilme cesaretinde bulunarak gösteriyor. inanılır gibi değil.
nasıl böyle bir iddiada bulunabiliyorsun diye merak edenler olabilir
zipmaker'ın konuyu kilitlerken yazdığı msj şu şekilde
"Küçük beyinli lafı yeni moda oldu herhalde.
Hem hakaret edip hem de bana şikayette bulunmayın."
(ben bu konuyla ilgili hiç bir şikayette bulunmadım. zaten konuyu okuyanlar da küçük beyinli, minik beyinli gibi kelimeleri kimlerin kullandığını görecekler)
çıkıp, direk üyeye hakarette bulunan kişiyi uyarmadan banlarım diyeceksin bu kadar basit. herkesin uyarılmaya hakkı var falan diyerek kendini haksız çıkarmaktan başka birşey yapmıyorsun. benim tek farkım üyeye hakaret etmek. ama ç.k kelimesi dışında özellikle belirteyim
başlığında herhangi bir küfür söz konusu değil. sadece cevaplarım küstahçadır. karşıdaki üyelerin de benden aşağı kalır yanı yoktur.
Karakutu