Konu
:
charlotte ' tan...
Tekil Mesaj gösterimi
#
54
(
permalink
)
21.06.10, 01:22
charlotte
Black.Cat
Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
Cevap: charlotte ' tan...
Öncelikle hepinize teşekkürler yorumlarınız için , döndüm bile .. Tatile giden diger arkadaşlara iyi tatiller .. Ve forumdan tamamen ayrılıcak , muhabbetimiz olan arkadaşları da özliycez ..
zgrock
demiş ki:
-
Abi noluyor foruma ya...
Hadi Dilkcim sen tatile gidiyorsun sana iyi eğlenceler seni anladım , ee öznur'da abisiyle ilgili 10 gün yok onuda anladım ee peki dün noldu burada da sevdiğim 3 isim bana veda mesajı atıyor ya...
Kimse yokmu bu sitede olaylar olduğu zaman araya giricek anlamadımki
Forumdan biçok kişi ayrılmaya başladı maalesef Özgür .. Sebeplerini de dinledim ... Kim haklı diye de sormayın çünkü herkesin kendine göre haklı yanları var ve eger bişi sorulucaksa onlara sorulması daha dogru olur .. Bu arkadaşların ben de ayrılmalarını istemezdim dogrusu .. Ama sanırım onları kararından döndürmek de artık zor .. Sanırım bir tanesinin imkansız da
drakesevgi
demiş ki:
-
artık herkes tatile gidiyo yada işi oluyo çok fazla giremiyo foruma bnde pazartesi gitcem ama girmemezlik yapmicam yinada haftada bi 3-4 kere siteye gelicem.
Sana da iyi tatiller Sevgicim , kendini özletme
Estergon
demiş ki:
-
Tamam Dilek abla.Forumda ayrılık rüzgarları yaşanıyor
Ben de 6 günlüğüne tatile gidiyorum.Herkes kend,ne iyi baksın.Saçma sapan kavga etmesin
İyi tatiller İsmail Furkan
Evet maalesef ayrılık rüzgarları esmeye başladı bu aralar .. Bir yandan tatile gidenler bir yandan tamamen ayrılanlar .. Bir iki gün giremedim , olanlar olmuş .. Bizim de temennimiz o yönde kardeşim
charlotte
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Yazdıklarını göster