Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!
öncelikle şunu söyleyeyim doğru olduğunu düşündüğüm herşeyi ateistlerden öğrendim. bi orta okul çocuğu bile zaten bu yüzden ateist olduğumu anlar. aynı şekilde benim düşüncemi destekleyen adam yine benimle aynı düşüncede olması gerektiğinden alıntılarım da doğal olarak ateistlerdendir.
referans göstermiş birinden alıntı yapmak, kendini einsteinla karşılıklı konuşmuş gibi kulaktan dolma bi sözünü referans göstermekten daha mantıklıdır. einsteinın cinsel hayatı kadar önemsiz bi konu için bile kitap okuyacak kadar imkanım olsa. gidip amerikada araform fosillerini gözümle görürdüm. einsteinı dindar göstermeye çalışan sensin. daha önce de zibilyon başlığın altında belirttim istersen krem peynire tap. sadece sen einstainın bi sözünü(öncesini ve sonrasını) kendi kulağınla duymuş gibi yorumladın. ben de sana diğer görüşü gösterdim. madem einsteinın dini bu kadar önemli okuyup bakarsın. ayrıca evrim konusuna siyasetle giriş yapman hangimizin kötü niyetli olduğunu gösteriyor.
neyse ki bu saçmalıklarınızı aptallığınıza değil, hiç tanımadığı görmediği bi 7. yy vaizine şartsız inanan bi insan olarak konuşan biri olduğunuzu göz ardı etmenize veriyorum.
Bu mesaj; Karakutu tarafından '18.06.10 - 14:56' tarihinde değiştirildi.
|