Konu
:
!!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!
Tekil Mesaj gösterimi
#
174
(
permalink
)
18.06.10, 09:03
karahanli
Yavru Baykuş
Kaydolma: 10.06.10
Erkek
Teşekkürler: 0
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!
Karakutu
demiş ki:
- hücrenin canlı olduğundan haberi olmayıp evrim teorisi başlığı altında din çağrısı yapan adamlar mı tartışılacak doğru kişiler?
söylediklerimin de üslubumla alakası yok. üslubum yumuşak da olsa söylediklerim yine aynı olacak. beni üslubumla eleştireceğinize söylediklerimi eleştirin diyecem ama imkanı yok yapamazsınız.
adam siyasetle konuya giriyo. evrim tartışalım madem diyorum. bu sefer direk kişiliğim hakkında sen şöylesin böylesin diye konuşmaya başlıyo.
senin düşüncelerini benimsemeyen herkes zihnini veya kalbini kapatmış değildir.
söylediklerime her zaman sağlam kaynak göstermeye çalışıyorum. adama einsteinın kendi kitabından alıntı gösteriyorum hala bana einstein dindardı diyo. tek dayanağıysa einsteinın bi cümlesinde tanrı ismini kullanmış olması. en son beni de benden iyi tanıdığını iddia etmesi(şu an senin yaptığın gibi) ayrı bi bombaydı zaten. daha yüzümü görmemişsin adımı sanımı bilmezsin neyi nerden öğrendiğimi nerden bileceksin ki bana üfürüküçüden internetten öğrendiğimi söylüyosun.
100 kere de kanıt gösterilse 1000 kere de gösterilseymiş. kanıt senin nur dedenin söylediği laflar değildir. adama evrenin sonsuzluğunu ispatladıklarına dair kanıt göster diyorum. nasıl ispatlandığını anlatıyo. bu da kanıt değildir. kaynak göstereceksin, sağlam dünyaca ünlü referanstan alıntı yapacaksın arkadaş.
kimseye kimle tartışacağını söyleyebilecek yeterlilikte insanlar değilsiniz. bilgisayar delikanlılığı lafı da şurda tam bi köylünün kullanacağı terimdir. sana düşüncemi ha elimle aktarmışım ha dilimle. neyi nasıl algılayacağınıza bile tek yönlü bakacak kadar dar görüşlü insanlar olduğunuzu buradan gösteriyorsunuz.
forumda şu yazdıklarımı okuyan herkes de bana ayar oldu eyvallah
Bak arkadaşım ne kadar edepsiz ve ahmak olduğunu anladığım için seninle yazışmayacağımı söylediğim halde hala edepsizce konuşuyorsun ve kaşınıyorsun. Senin gibilerine anladığı dilden cevap vermek lazım. Aptal olduğunu anlayabilecek kadar akıllı bir aptal olmadığı için tüm tahmakların tıpkı senin gibi kendini akıllı sanması gayet doğal. Einstein'in kitabı deyip alıntı yaptığın kitapları okumadığın ve internet üzerinden girip bilerinin yazdığı yazıları doğru kabul edip kendine referans aldığın ortada. Beynini azıcık kullanabilseydin , ki bir beyin taşıyıp taşımadığın muallak, adamın yazdıklarını okuma gereği hisseder ve tanrı zar atmaz lafını quantum mekaniğini açıklarken niçin kullandığını öğrenirdin. Ayrıca evrenin genişlediğini bilmeyecek kadar cahilsen gelip benimle kozmoloji konuşmaya benimle aşık atmaya çalışma. Evrenin genişlediğinden haberi olmayan biri ne big bang olayını ne de izafiyet teorisini bilebilir. Sen araştırıyorum derken internetten nerede ateist varsa onların yazdıklarını copy paste yapan ama hiç bir halt bilmeyen cahilin önde gidenisin. Ayrıca bana hiç bu konuda kaynak sormadın sadece izah istedin. Ancak şu aşamadan sonra senin gibi bir ebleh ile işim olmaz çünkü iyi niyetli olmadığın ortada. Derdin gerçeği öğrenmek olsaydı dediğim şeyleri açık kendin bir bakardın. Az ye de kendinebir uşak tut o sana literatürü araştırıp kaynak bulsun. O kadar dürüst biriysen önce kendi kişisel bilgilerini düzelt ve sahtekarlık yapma. Bir daha da benimle ilgili adam madam vs diye konusup asabımı bozma.
karahanli
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Yazdıklarını göster