Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!
hücrenin canlı olduğundan haberi olmayıp evrim teorisi başlığı altında din çağrısı yapan adamlar mı tartışılacak doğru kişiler?
söylediklerimin de üslubumla alakası yok. üslubum yumuşak da olsa söylediklerim yine aynı olacak. beni üslubumla eleştireceğinize söylediklerimi eleştirin diyecem ama imkanı yok yapamazsınız.
adam siyasetle konuya giriyo. evrim tartışalım madem diyorum. bu sefer direk kişiliğim hakkında sen şöylesin böylesin diye konuşmaya başlıyo.
senin düşüncelerini benimsemeyen herkes zihnini veya kalbini kapatmış değildir.
söylediklerime her zaman sağlam kaynak göstermeye çalışıyorum. adama einsteinın kendi kitabından alıntı gösteriyorum hala bana einstein dindardı diyo. tek dayanağıysa einsteinın bi cümlesinde tanrı ismini kullanmış olması. en son beni de benden iyi tanıdığını iddia etmesi(şu an senin yaptığın gibi) ayrı bi bombaydı zaten. daha yüzümü görmemişsin adımı sanımı bilmezsin neyi nerden öğrendiğimi nerden bileceksin ki bana üfürüküçüden internetten öğrendiğimi söylüyosun.
100 kere de kanıt gösterilse 1000 kere de gösterilseymiş. kanıt senin nur dedenin söylediği laflar değildir. adama evrenin sonsuzluğunu ispatladıklarına dair kanıt göster diyorum. nasıl ispatlandığını anlatıyo. bu da kanıt değildir. kaynak göstereceksin, sağlam dünyaca ünlü referanstan alıntı yapacaksın arkadaş.
kimseye kimle tartışacağını söyleyebilecek yeterlilikte insanlar değilsiniz. bilgisayar delikanlılığı lafı da şurda tam bi köylünün kullanacağı terimdir. sana düşüncemi ha elimle aktarmışım ha dilimle. neyi nasıl algılayacağınıza bile tek yönlü bakacak kadar dar görüşlü insanlar olduğunuzu buradan gösteriyorsunuz.
forumda şu yazdıklarımı okuyan herkes de bana ayar oldu eyvallah
Bu mesaj; Karakutu tarafından '17.06.10 - 23:31' tarihinde değiştirildi.
Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
|