Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!
@karahanlı en fazla 3 yorum diyorm. 3 yorum sonra allah senin kalbini mühürlemiş. gerçekleri göremiyorsun falan gibi cümleler kurmaya başlayacaksın.
ben bile hemen hemen her cümlemde eyvallah, inşallah, maşallah, subhanallah, hamdolsun, allahtan, allaha şükür gibi şeyler kullanıyorum. yetiştiğim toplumdan olabilir mi? yoksa allah kafamın içinde de o mu söyletiyor? allaha inanmayanlar canı yandığında hemen allah diye bağırırmış doğru mu?
insanlara, kadere inanmadığını başka türlü anlatamıyorsan. tanrı zar atmaz deyip kafalarının bastığı yönden girersin. bak farklı bi anlam yükledim cümleye.
not: einstein ateisttir demiyorum.
@pilaki
-inançlı adamın tanrıyı sorgulamaya hakkı yoktur. şüpheye düşmek imanı zedeler. islam mantık dini diye bişey paradoksun allahının, allahıdır. sübhanekeişşallaayareppi dinimiz amin.
-bilim bölümünde yaşamın başarı öyküsü diye konu açtım evren abla oraya bakabilirsin. yanlış olduğunu düşündüğün veya sormak istediğin biyer olursa ben hep burdayım plakam yerli.
@Noviembre harbi malsın sen.
gelecek yazımda yunan mitolojisinden uzaya çıkma tarihimizin önceden bildirilmesi ,izafiyet teorisinin yunan mitolojisinde olduğunu, zeus diyen formula 1 aracı motoru mucizesini paylaşacağım.
esen kalın
Bu mesaj; Karakutu tarafından '17.06.10 - 11:35' tarihinde değiştirildi.
|