Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!
daha geçen gün paylaştım bunları ilk canlı da üretildi(haberler bölümünde). ilk canlının nasıl oluştuğu da açıklandı.) bilim bölümüne bakarsanız. hayatın başarı öyküsü başlığında paylaştım. )
evrenin sonunun olduğu kanıtını da burada paylaşırsanız sevinirim. daha insanoğlu ne kadarını keşfetti ki evrenin sonunu buldu? ayrıca hadi evrenin sonu var diyelim ama henüz kendisi çözülememiş bu yapıyı daha karmaşık bi şeye maletmek en mantıksız işlem olur. çünkü tanrı hipotezi elimizdekinden daha karmaşık bi noktaya getirir bizi. bu yüzden bi çözüm olamaz. evreni yaratan tanrıysa, evreni yaratabilecek güçteki tanrıyı kim yarattı?
izafiyet teorisine gelince onlar hakkında da kanıtlar paylaşırsanız sevinirim. forumda vardı kuranda izafiyet diye çok güldürmüştü beni. umarım öyle bi şey değildir. evrenin 6 günde yartılması masalını da okudum. yorumumu altına yaptım zaten. umarım anlaşılmıştır. izafiyet madem 7. yydan beri var niye einstein zamanında haberimiz oluyor? bu islam düşünürleri böyle bi bilgiyi niye insanlardan saklıyorlar?
|