Tekil Mesaj gösterimi
  #149 (permalink)  
Alt 15.06.10, 15:26
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş

Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!

Karakutu demiş ki:
- @NoMaD
bir kaç yıl öncesine kadar müslümandım. kuranı bir kez arapça bir kez de türkçe yani toplamda bir kez okudum. bunu bi başlıkta daha yazmıştım. biri gelip anladık tamam gibisnden şeyler yazmasın diye her fırsatta söylemek istemiyorum. forumu kontrol edin. daha önce bu konuyu adam gibi tartışmayı denediğimi de görürsünüz.

artık sıkıldım bu muhabbetlerden.
Kuran ve ya din tek başına öğrenilebilecek birşey değildir. Hiç konuştun mu bilmiyorum ama yorumundan anlaşıldığı kadarıyla tek başına kuranı bir kez okuyorsun ve içinde kendine göre çelişki diye nitelendirdiğin ayetlerden yola çıkarak dini bırakıyorsun. Sence de bu iş biraz; müteahiti olmadan, mimarı olmadan, en azından bir yardımcısı bile olmadan bir başına bir bina yapmaya çalışan bir işçinin durumu değilmidir.
İlk yazdıklarında da farketmiştim. "Evrenin 6 günde yaratılması bilimin konusu değildir." Tabiki bilim din gibi sana fetva vermez kanıt ve delil ister.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

burdaki yazıyı bir oku. yeni ekledim farklı sayfaların linklerini paylaşmayayım diye.
Din dediğimiz kavram inanç meselesidir. Kimisinin işine gelmediği için, kimisi ise delil bulamadığı için inanmaz. Din bir günde anlaşılabilecek bir kavram değildir. Ayrıntıları okumak, incelemek, sorgulamak ve sormak gerekir.