Tekil Mesaj gösterimi
  #141 (permalink)  
Alt 15.06.10, 14:44
pilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pilaki
Uzman Baykuş

Kaydolma: 14.09.06
Kadın
Teşekkürler: 268
Üyeye 216 kez teşekkür edildi
Wink Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!

NoMaD demiş ki:
- Öncelikle Harun Yahya'nın ya da herhangi bir cemiyeti savunan yok burada. Eğer amacın konuya odaklanmaksa videoyu yapana değil orada olanlara bak. Ben şahsi uyarı yapmayı sevmem. Ama ne yazıkki yazılarından bu şekilde cevap verme ihtiyacı hissediyorum.
Orada yayınladığım videolarda aslında sandığın gibi agnostist yargılar sunulmuyor.
Hadi onu geçelim. Harun Yahya (pek kıymetli akıl sağlığını yitirmiş kendini mesih sanan hocaefendi) nın videolarından başka bir çok video var bununla alakalı. Hem de delil ve ispatlarıyla (kastettiğim kutsal kitaptaki ayetlerdir)
Hadi evrimi de boşver. Kutsal kitapta yer alan bilimsel teferruatlara ne demeli? Bebeğin embriyo hali, uzay ve evren, doğanın dengesi...vb bir çok örnek var. Madem evrimin temeli bir arayış o zaman ilk önce bu belgeleri kesin olarak yalanlayın sonra insanlara düşüncelerinizi nakletmeye çaba gösterin.
Ben sana ne kadar burada açıklama yapsamda senin değişmeye niyetin yok. Ne diyeyimki senin için başka:
İnadım inat adım kör murat.

sevgili nomed

konu içerisinde geçen bir takım sözler şaka idi. tartışmayı yumuşatmak için ama görüyorum ki bu konu hepimizi alevlendirdi. karakutu sabit ve kötü biri değildir. bilime inanan ve güvenen biridir.
diğer linklerine bakarsan insanlar maymundan gelmiştir demiyo zaten,
ama konu öyle bir yere geldi ki sanki bunu savunuyormuş sözlerinde kesinlik varmış gibi yorumlanıyo.
bu konu laf kalabalığı ile çok uzadı, bence herkes görüşlerini bildirdi ise konuyu kapatalım
ne dersiniz ??
Sponsor