Tekil Mesaj gösterimi
  #138 (permalink)  
Alt 15.06.10, 14:32
karahanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
karahanli
Yavru Baykuş

Kaydolma: 10.06.10
Erkek
Teşekkürler: 0
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!

Karakutu demiş ki:
- doğmanın bilimle mi dinle mi anıldığını öğren evvela. hiçbişeye iman ettiğim yok. senin bunları öğrendiğin nur yüzlü amcalarının "allah bir" sözüne bile inanmam oturup kendim sayarım. gelip burda bana ademin uçkurundaki asma yaprağının mantıklı, evrimin dogma olduğunu söyleyen adamla da tartışmak zorunda değilim.

biri tartıştığımız konuların linkini versin. trajikomik nasıl oluyo görsün
Eğer bilim tarihinden birazcık haberdar olsaydın dogmaların sadece din kisvesi altında değil, bilim kisvesi altında da insanlara yutturulmaya çalışıldığını bilirdin. Dün engizisyon mahkemleri vardı, bugün senin gibiler. Dün bilim ve din adı altında kendlerine karşı gelenleri asıyorlardı , bugün ise dogmalara sarılmakla itham edip kendileri gibi düşünmeyenleri dışlıyorlar üniversitelerden atıyorlar.

Bu arada beni yine göldürdün. Demek asma yaprağı haa! ))) Televole kültürüyle yetişip amerikan filmlerinden gördüğün şeylerle benim inandığım şeyleri aynı şey sanıyorsun yaaa sana ne diyeyim. Bu topraklara bu kültüre bu dine ne kadar vakıf olduğun da aşikar. Asma yaprağı demen ve Harun Yahya gibi bir sahtekar üzerinden yola çıkarak bize itiraz etmen de veri ve donelerinin ne denli doğru olduğunu ortaya koyuyor.. Referans noktaların sakat olunca analizin sağlam olması mümkün olmuyor zaten...

Biyoloji ve genetik konuşalım dediğim andan itibareb susman da dikkatimden kaçmadı. Görünen o ki seninle ne bilim ne felsefe ne tarih konuşma ihtimalim yok. Bana asma yaprağından bahseden biriyle de konuşableceğim ortak pek bir şey olamaz zaten. Sana son sözüm sen ne dersen de Galileo'nun dediği gibi dünya dönmeye devam edecek. Galileo kim dersen senin gibi bilim de bilim fen de fen diyenlerin bilim adına asmaya calıştıkları biri. Hoşçakal dostum )

Bu mesaj; karahanli tarafından '15.06.10 - 14:38' tarihinde değiştirildi.