Tekil Mesaj gösterimi
  #124 (permalink)  
Alt 15.06.10, 12:41
karahanli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
karahanli
Yavru Baykuş

Kaydolma: 10.06.10
Erkek
Teşekkürler: 0
Üyeye 8 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!

Karakutu demiş ki:
- sorularının tamamını okumadım 1 ve 2yi okudum 3ün başı ayrı bi bomba
saçma sapan komplo teorilerinle bilimi aynı kefeye koyma. benim ağzımı açtırma dinin insanlar üzerindeki yaptırımları 9 maddeyle bitmez.
Dostum daha yazdıklarımı okuyabilecek medeniyeti ve cesareti bile gösteremiyorken, ağzımı açtırma diye tehdit savuruyorken nasıl bir tiyniyette karakterde medeniyette olduğun anlaşılıyor. Ne yani ağzını açarsan küfürler savurup maymunlaşacak mısın! Söyleyecek sözün varsa adam gibi edebinle konuşursun, yoksa da susarsın. Senin o saçma sapan komplo dediğin teoriler bugün İsrail devletinin var olmasını sağladı. Tarih bilmiyorsan biraz tarih oku ve özellikle 1. Siyonist kongrede alınan kararları bir öğren. 1. Siyonist kongresinde alınan kararlardan ve her kararın adım adım nasıl gerçekleştirildiğinden haberin var mı? O zaman kimin saçmaladığı kimin kör olduğunu belki anlarsın. O soruları iş olsun diye sormadım. Gözlerini kapamakla gündüzü gece yapacağını sanıyorsan sen gözlerini kapamaya devam et. Tarih, strateji, siyaset sosyolojisi ve felsefe bilmiyorum bu yüzden direkt olarak biyolojiden genetikten bahsedelim diyorsan eğer ok o da olur. Ben o soruları dogmalara iman etmemiş, düşünebilme cesareti olanlara bazı şeyleri gösterebilmek için sormuştum. Direkt biyolojiye geçelim istersen seninle

Bu mesaj; karahanli tarafından '15.06.10 - 12:56' tarihinde değiştirildi.