Cevap: İsraillierin yakmak için verdiği "Türk Bayrağı" siparişini İsrailli şirket sahibi iptal etti.
|
SomeOne demiş ki: |
|
|
|
|
|
|
|
- Afedersin Ama Bu Dediklerin Biraz Saçma Arkadaşım. Uluslararası Sularda Afedersin Ama O Gemiye Çıkıpda Gemideki Çocukların Elinden Lolipoplarını Bile Alamassın.! Buna Korsanlık Denir.Kaldı ki İsrailin Yaptığı Korsanlığı Bile Aşar ve İsrailin Açıklamasına Göre Limanlara Yaklaşırlarsa Müdahale Yaparız. Ama Ne Yaptı 60 Küsür Fit (Yanlış Olmasın Tam Koyamadım K.Bakmayın.) Üzerinde Gemiyi Bastı. E Şimdi Sen Karar Ver[/B] " O Ş......ler HAKLI MI? HAKSIZ MI? "
|
|
|
|
|
|
|
charlotte demiş ki: |
|
|
|
|
|
|
|
- İlk cümleye katılıyorum ama ikinci cümle için aynı şeyi söyleyemicem ...
|
|
|
|
|
|
1. Bu olayın uluslar arası sularda olması neyi değiştirir. Sonuçta o gemiye her yada geç operasyon yapılacaktı ki gemi daha önce 6 kere uyarıldı bunu gemi kaptanı da teyit etti
2. Gemideki çocukların elinden lolipoplarının alındığına dair kanıttı resimdir vb. gibi birşey var mı? İsrail askerinin müdahalesi yerinde biraz araştırın ne olup bittiğini... Gemiye inen ilk 12 israil askeri etkisiz hale getiriliyor ki daha önce yayınladım resimlerini internette de var.. Siz öyle bir durumda ordaki kişilere müdahale etmez misiniz? Demir sopaya karşı silah diyeceksiniz... O demir sopayı size 10 kişi tüm gücüyle vursun bakalım silahın bi etkisi kalıyor mu... yani anlatmak istediğim biri sana saldırcak sende mal mal bekliyecen sana vursun..
Yani şöyle düşünün terör örgütü propagandası yapan bir grup sağa sola polise taş atıyor polisler yaralanıyor dimi.. Sizde bunu haberlerde gördüğünüzde "ulan alayının kafasına sıkacaksın anca öyle kurtulur"
Herşey yandaş medyanın abartısı bunlar bir oyun...
En basiti neden gemi türk bandıralı değil? Sebepi daha sonra açılacak uluslar arası davayı engellemk mi acaba!
Bu mesaj; -KaRaNT!Na- tarafından '15.06.10 - 02:25' tarihinde değiştirildi.
|