İlk Yazarlık Denemem
İşte yine o karanlık günlerden birisi geldi. O geceden itibaren, cesareti olanlar için 24 saatliğine cehennem kapıları ardına kadar açıldı. Ve ben yeniden ruhumun karanlık yönüyle yüzleşmeye gittim.
Silahlarımı arabama atıp kendimi yollara vurdum. Bu sefer bomboş bir ruh haliyle, üstelik en ufak bir heyecan dalgalanması bile olmadan gittim.
Bugüne kadarki zombi avlarımda neler yaşamamıştım ki? Silik birer hatıra gibi geliyorlar gözümün önüne. İlk avım mesela. O nasıl bir heyecandı öyle? Elimde tüfeğimle, ölüm sirenleri çalmaya başladığında, takip cihazının ışıklı göstergesine mıhlanmıştı gözlerim. Her an bir tanesiyle karşı karşıya gelebilecek olmanın heyecanı ve o anda elimin tetiğe basabilecek olmasını dilemekle boğuşuyordum.
Tüm bu karmaşa içinde bile aklıma olur olmaz düşünceler gelebiliyordu. Az sonra öldürecek olduğum zombinin hayattayken neler yaşadığını, nasıl biri olduğunu imgeliyordum zihnimde. Bir ailesi var mıydı? Sevdikleri, hobileri var mıydı? Belki de gençken onun konserlerinden birine gitmiştim. Ya da aynı ortamda bulunup bir şeyler içtik beraber. Namlunun ucundaki varlığın da bir yaşanmışlığının olduğunu anlamak...
Ben tüm bunlara boğulmuşken, bir zombi karşımda beliriverdi. İşte o an içinde bulunduğum hayal bulutu dağılmıştı. Yeniden tüm vücudumu saran bir ateş hissettim. Elim tetiğe gitti gitmesine de, sersemlemiş olduğumdan olsa gerek ıskaladım. Aramızda amansız bir boğuşma oldu. Bir anlığına göz göze geldiğimizi hatırlıyorum. Onu bu hâle çeviren her ne ise, tüm insanlığını da almıştı ondan. Ama, derinliklerde bir yerde o yaşanmışlık vardı, bunu görebilmiştim. Zorlu bir boğuşmadan sonra, onu yere sermiş olduğuma inanamayan gözlerle elimde tuttuğum dişe bakıyordum. Yaşanmışlığın kanıtıydı bu benim için.
Ve yeniden, saçlarımı arabamın camından gelen tatlı esintiye bırakmış bir hâlde ve boynumdaki zombi dişi kolyemle birlikte ava gittim. Onun manevi gücünü av boyunca hissedeceğim süphesiz. Ve biliyorum ki artık bir zombiden bu tür hatıralar almak çok zor olsa da, hepsinde birer yaşanmışlık var.
Herkese iyi avlar.
Eee gÖrÜŞler
Bu mesaj; Furkan37Demirel tarafından '15.06.10 - 20:35' tarihinde değiştirildi.
Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
|