Konu
:
!!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!
Tekil Mesaj gösterimi
#
123
(
permalink
)
11.06.10, 10:53
BartSimpson
Genç Baykuş
Kaydolma: 21.11.09
Erkek
Teşekkürler: 37
Üyeye 11 kez teşekkür edildi
Cevap: !!::..EwRiM TeOrİsİ..::!!
arkadaşlar insanlar kesinlikle maymundan gelmemiştir sadece İNSANLARIN VE MAYMUNLARIN "ATASI" ORTAKTIR...
karahanli
demiş ki:
- Evrim masalının bilimsel gerçek olduğunu iddia eden ve bilime, fenne çok vakıf olduğunu iddia eden arkadaşlara bir kaç sorum olacak. Önce bu sorduğum sorulara cevap verin sonra sizinle bilimsel açıdan da (tabi eğer bilginiz varsa) fikir teattisinde bulunalım.
1)Darwin denilen adamın aslen hangi milletten olduğunu biliyor musunuz?
2)Komunizm, sosyalizm gibi bir kısım düşüncelerinde ne tesadüf ki yine aynı millliyetten gelen kişilerce ortaya atıldığını biliyor musunuz?
3)İnsanları komunizm, sosyalizm, darwinizm gibi fikirlerle oyalarken bu milletin diğer fertlerinin sıkı birer kapitalist olup; dünyanın en zengin ve işin en trajik yani nufusları çok olmamasına rağmen en güçlü ve en etkin milleti haline geldiğini ve dünyayı parmaklarında oynattıklarını biliyor musunuz?
4)Yine aynı millet tarafından 1. ve 2. dünya savaşının maşalar kuklalar kullanılarak çıkartıldığını bliyor musunuz?
5)Bu savaşlar neticesinde amaçlarını adım adım gerçekleştirdiklerini biliyor musunuz? Bu amaçlarının arasında bizim güneydoğuyu da almak olduğunun farkında mısınız?
6)Bugün dünyada biyoloji alanında bilim yaptığını iddia eden şahışların yüzde kaçının atesit olduğunu biliyor musunuz? Evrim denilen safsatayı insanların zihnine zerk etmeye çalışan basın yayın kuruluşlarının tekelinin de aynı millet tarafından idare edildiğinden haberiniz var mı?
7)Bugün dünyada biyoloji eğitimi alırken(buna Türkiye'de dahil)evrime karşı gelen bırakın doktora seviyesindeki kişileri lisans düzeyindeki insanların bile neler yaşadığını ve eğitim hayatlarının hocaları tarafından sonlandırıldığını biliyor musunuz?
8)Tüm bunlara rağmen bir doğmaya sarılarak bilim yaptıklarını iddia eden kişilerin (ki evrime şiddetle karşı çıkan bir çok bilim adamı da yok değil) bilimsel gerçek diye anlattığı masalları bilim diye yutacağımızı mı sanıyorsunuz?
9)Ben mülkiye'de ekonomi eğitimi alırken kendisi iktisat profoserü olduğu halde iktisadı tümüyle reddedip sırf konumist olduğu için devlet memurlarının özel sektörden daha verimli olduğunu ve bu nedenle özelleştirilme değil de devletleştirilme yapılması gerekir diyen kaç tane adam tanıdım biliyor musunuz?
Bu da gösteriyor ki bir adamın prof olması objektif bilim yaptığını ortaya koyan bir belge değil. Kişiler kendi inançlarına göre bilimi çarpıtabilir.
Uzmanlık alanım biyoloji değil ama biyoloji bildiğini iddia edenlerle münazara yapacak kadar biyolojiye vakıfımdır. Siz hele bu soruları bir düşünün sonra bana mesaj atın
arkadaşım burda siyaset nasıl ve nerden gelmiştir'i değil insan nasıl ve nerden gelmiştiri tartışıyoruz sölediklerinin hiç biri bu konuyla ilgili değil sadece darwin ismi geçiyor...yani senin biyolojiyle alakalı bi insan olduğunu sanmıyorum.
Bu mesaj; BartSimpson tarafından '11.06.10 -
10:55
' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
BartSimpson
Profil bilgileri
Özel mesaj gönder
Yazdıklarını göster