Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 10.06.10, 09:27
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
_Devilmarcry_
Profesör Baykuş

Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Talking Nam-ı Kemal +18

Bir ülkede yaşayan bir kralın kızı sevişmelerden tatmin olmaz ve hiç zevk alamaz. Bunu üzerine kral kızını zevkten bağırtabilene 2 kasa dolusu altın verecegini söğler ve her ülkenin en azılı insanları çağrılır. Alman, Fransız ve Nam-ı Kemal. Alman hazırlıklarına yapar ve kral sorar ''Seninkinin boyu kaç metre?'' Alman'...' 1.30 metre der. İçeri girer fakat hiç ses çıkmaz.
Kral Fransıza sorar ''Seninkinin boyu kaçmetre'' Fransız 2 metre''der.
Fransız da prensesi bağırtamaz.
En son Nam-ı Kemal gelir ve kral ona da sorar seninki kaç metre? Nam-ı Kemal 90 cm der ve girer. Girer girmez içeriden inanılmaz bir çığlık gelir ve Nam-ı Kemal dışarı çıkar. Nam-ı Kemal'e sorarlar ''Yav bizimki bukadardı ama yapamadı seninkinin boyu alt tarafı 90 cm nasıl yaptın derler. Nam-ı Kemal cevap verir ''Bizim orada önce enini söylerler''

Nam-i Kemal elçiler toplantısına Fransaya gider .Toplantı sırasında Napolyon kürsüye çıkar ve karatahtaya bir daire çizer, hemen ardından fırlayan Namik Kemal daireyi ikiye böler.

Sinirlenen Napolyon dairenin ortasina kılıcını saplar. Bizimkide gidip kılıcın üzerine iki şişe asar. İyice sinirlenen Napolyon toplantıyı hı...zla terkeder.

Ne olduğunu anlamayan dğger elçiler Nam-ı Kemale ne olduğunu sorarlar. Nam-ı Kemal gülerek anlatır:

"Daireyi çizince dünya bizimdir dedi, ben ikiye bölünce yarısı bizimdir diye cevap verdim. Kılıcını saplayınca silah zoruyla alırız dedi ve ben şişeleri asınca
-"Taşaklarımı alırsın" dedim

Birgün İngiliz Fransız ve Nam-ı Kemal bi adada mahsur kalmışlar. Ada çorakmış. Karşıda da bir ada varmış. O adada da ne istersen varmış. İki ada arasında bir deniz varmış, denizin içindede bir timsah. Timsah denize gireni s*k*yormuş. S*k*ncede S'yi Ş okuyormuş gazabına uğrayanlar. İngiliz dayanamamış karşıya geçmeye ka...rar vermiş. Gitmiş gelmiş. Sormuşlar; nasıl dı demişler "miş gibiydi miş gibiydi" demiş. Fransız da dayanamamış gitmiş. Nasıldı demişler o da "miş gibiydi miş gibiydi" demiş. Nam-ı Kemal de dayanamamış gitmiş. Gelince sormuşlar nasıldı demişler "mis gibiydi mis gibiydi demiş. Arkasından timsah çıkagelmiş "nerde ş..tiğimin çocuğu"
Teşekkür Edenler:
Sponsor