Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 09.06.10, 21:19
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem
 
Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Mesajlar: 5.622
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hayatta Bir Gün Kadın Olmak..!

Crimson Lady demiş ki:
- "Sadece doğuda böyle...","Yok erkekler hep böyle!,"ne yani biz böyle miyiz?" e gerek yok...

Feminist düşünceye göre, kadın-erkek eşittir. Gerçi gün geçtikçe, bu düşünce iyiden iyiye kadın egemenliği anlamına gelmeye başladı. Başta bunu kınıyorum.

Videoya gelince, bunu bir kadın da artık yapabiliyor rahatlıkla. Genel anlamda bakıldığında, malesef eğitim seviyesi, ekonomik durum yahut herhangi bir nedenden ötürü gelişme kaydetse bile kadına uygulanan şiddette pek göze çarpan bir azalma görülmedi. Ağır bir video olmuş, erkeklere yönelik aynı derecede bir video hazırlanılabilir miydi diye düşünüyorum, hayır...

Neden hayır? Öncelikle "erkek adam" dediğimiz Türk erkeği ailesinin erkeklik hormonu fazla kaçmış bireyleri bu videoya karşı çıkardı. Sonra, videoda erkeğe yönelik kadının yaptığı kaç çeşit şiddet gösterilebilirdi?

Açıkçası, gece rahatça dolaşabilen erkeklerin yanında şansımız sıfır. Artık onların da başına binbir türlü bela gelebiliyor ama yine bir erkekten... "Kadın kapkaççı gece evine gitmeye çalışan bir adamı önce soydusonra öldürdü" gibi manşetlere çok sık rastlanmıyor... Rastlanmasın da elbette... Ama kadınlar da bu tip şeylere maruz kalmasın.

Ben isterim ki, benim gibi düşünen beyler bunun altına yorum yapsınlar.
Ya tamamda kardeşim bu senin verdiğin örenkelere bi lafım yok nasıl diyim tamam ne kadar şiddet eylemi ne kadar ırz düşmanlığı ne kadar çeşitli suç varsa hep altından erkekler çıkıyor evet ama gözünüzü seveyim tüm erkekler böylemi...

Ben erkek milleti adına bir genelleme teşkil ettiği için videoyu kınadım yapılan yorumları değil sölemek isterim...
Alıntı ile Cevapla