Silahsız Kuvvet Şarkı Sözleri
Buralarda Ayaz Var
Bekle zaman gelecek! Bekle zaman gelecek! Bekle zaman gelecek! Bekle zaman geçecek!!! Yo! günes dogdu derken Birde baktim karanliklar çökmü$ sehrin üstüne; Buralarda ayaz var Ayaz soguk her taraf, insanlar düsünceli Nedir demeli, piyon gibi bir o tarafa, birde bu Yaka paça! sille tokat! Itilmi$in kakilmi$in hikayesi gibi hayat Dön bak aynaya, tanimla kendini Devmisin, cücemi? yoksa yasayan acemi gibimi? Söyle patron çirakligin özetini bana! Kisa kisa herdem bulmaliyim kendimi, benligimi Yolumu$a$irdim, $a$irdim, ka$indim kanattim yarami Tuz basti hekim! Dökülür yaprak eylül-ekim; Buralarda ayaz var Yo! günes dogdu derken Birde baktim karanliklar çökmü$ sehrin üstüne; Buralarda ayaz var Yo! eti senin, kemigi benim Konu insan, oldu bitti saçma sapan Yaradili$ destaninda firar edenler Dagi deler geçer, biz önümüzü göremiyoruz Kör adimlarla kendimizi eziyoruz Gurur duymakmi arti, yoksa dü$ünmekmi eksi? Tam tersi Tirsak kediler gibi nankör vede vahsiyiz Acimasiz görünümlü insanciklar, agaçlar Ayakta ölür, insanlar kaçar Müsvette kagit parçalari sobada yanar; Yo Buralarda ayaz var Yo! günes dogdu derken Birde baktim karanliklar çökmü$ sehrin üstüne; Buralarda ayaz var
|