Tekil Mesaj gösterimi
  #28 (permalink)  
Alt 09.06.10, 02:19
charlotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
charlotte
Black.Cat
 
Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Mesajlar: 3.235
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Bi itirafta benden....

jjjensen demiş ki:
- anlamadım da neyi kime itiraf ediyorsunuz komik bence. bu bir itirafsa ağlamak istiyorum. yapmayın böle şeyler. çok ülkücü gördüm çok ataist gördüm çok çok m.nyak gördüm...ama malesef çok az adam[?]var memlekette. gelin önce iİYİ İNSAN (çağdaş seviyeli hoşgörülü bilinçli) olalım. gerisi gelir zaten....
Uchihaİtachi demiş ki:
- Ülkücülük ne tam anlamıyla araştır sonra birda de bunları....
Kusura bakma ama ben bu yorumda art niyet göremiyorum zaten , hemen alınmanın alemi yok Tamam sen gerçek bir ülkücü olabilirsin sana laf atılmamış hemen alınma Necla haklı , benden 4 yaş büyük , daha çok şey görmüştür ; ama katılıyorum bu konuda hemfikirim Önce insan olmak önemli olan ..

Neden sürekli birileri bişeyler itiraf ediyo onu da anlamış degilim komik geliyor harbiden Bize ne sizin dini inancınızdan ya da bu tür seçimlerinizden ? Yanlış anlaşılmasın sert çıkmıyorum .. Paylaşmak istemişsiniz , iyi güzel de .. Sonuçta burda muhabbet ediyoruz , bilgi paylaşıyoruz vs.

Bu zaten 3. moda .. Özgür ün dedigi gibi ,
1 Fun Club
2 Nick degistirmek
3 İtiraf

Tekrar söylüyorum , kimseyi yadırgadıgımdan degil , sadece dikkatimi çekti , kimseye taş atmıyorum


chaqla demiş ki:
- yA yok artık
ne bu herkes ben suyum ben buyum?
ben de insanım
bakın bisey itiraf ettim !
Burada kimse kimsenin kimliqini arastrmak icin qeLmio hakkınızda detay vermek zorunda deqilsnz kimsenin de sizin dini veya siyasi düşüncenizi merak ettiqini sanmıyoRum.Neyseniz kendinize..Bi konu olur paylasırsnz ama hadi sunu itiraf edelm hd bnu bu ne ya arkadaslar ?
Bu arada konuya koptum "kurtları seviyorum"
tamam sen sev
yasın 14.aynı yaslardayz ve bu zamanlarda cok cabuk fikir akımlarına kapılabiliyoruz..Ve bu sekilde telef olan cok qenc var..fazla kaptırma derim.Yasımız ilerledikce daha fazla sey qörücez o zaman neci oldqna karar verrsn.
En güzelini Çağla yazmış =) Gerçekten çok aklı başında bi yorum Çağla Çok begendim yazdıklarını Akıllı kardeşim benim , kimin kardeşi

Bu mesaj; charlotte tarafından '09.06.10 - 02:22' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: