Konu: Video: Saalaaak JUUUSTIIIN :D
Tekil Mesaj gösterimi
  #67 (permalink)  
Alt 08.06.10, 19:40
HalloweeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HalloweeN
₪Maledictory Mask₪
 
Kaydolma: 15.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 20.595
Teşekkürler: 1.302
Üyeye 994 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Saalaaak JUUUSTIIIN :D

ama aynı duyguyu veriyordur.biri gelip sana sorsa hangi tkımlısın sen desem çok iğrenç bir duygu ..beşiktaş..hımm bosver canım biz gs li olalım dese ynındakine nasıl olur ...iyi mi..vyaa gülmeleri...ben ögretmene sırf bu yzden el kaldırdım..neyse.

SomeOne demiş ki:
- Bak Bende Sana Anlatayım:

Bende Çok Farklı Bir Çocuktum.Küçüklüğümde 2 Kardeşimi Gözlerimin Önünde Kaybettim.Düşünür müsün? Kardeşinin Vücuduna Gözlerinin Önünde Araba Demiri Giriyor ve Ölüyor? Psikolejim O Derece Değişmiştiki 5 Yılda Ancak Toparladım Kendimi... Arkadaşım Yoktu.O Günden Sonra Takılacak Kimsem Yoktu.. Hani Olur Ya Anlatırsın Birine Dökersin İçini Yoktu Benim Öyle Bir Durumum... Sadece Kendi Kurduğum Bir Dünyada Yaşadım 5 Yıl Boyunca... Çok Dalga Geçtiler.Saman Beyin Gibisinden.Ama Bak Ben Burdayım Şimdi.Bilmem Hala Öyle Acınasımıyım Ancak Ben Şunu Diyebiliyordum : BEN BUYUM ARKADAŞIM! BENİ BEĞENİYORSAN BU HALİMLE GEL YANIMA BEĞENMİYORSAN ..... !

Emin Ol Senin Durumundan Daha Kötü Olanlarda Vardı..

kötü br durum ama ben örnek verdim dalgayla ilgili yoksa acınmaı için değil..kndimi örnek vermemin nedenide zaten niçin böyle davrandıgım.

Bu mesaj; HalloweeN tarafından '08.06.10 - 19:42' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.